Hybel

Hybel

Sit har hybler i kollektiv og ulike leiligheter som passer for enkeltstudenter, par eller familier nært campus og nært sentrum.

Flytte ut

Informasjon om du ønsker å si opp ditt leieforhold med Sit.

Nyheter

Nyheter

Familiebolig + barnehageplass = sant

Er du student med barn? Da er du garantert bolig og barnehageplass i Trondheim. Garantien på bolig gjelder minimum for 2-roms leilighet og ved søknad om bolig innen 15. mai. Det er også mulig å søke om større leiligheter, men vi kan ikke garantere at vi har dette tilgjengelig. Det er derfor viktig at man i tillegg søker på 2-roms leilighet for å være dekket av garantien.

Oppgradering av kollektivene i Moholt alle

Turen har kommet til å vise litt ekstra omsorg for kollektivene og tilhørende uteområder i Moholt alle - og her blir det virkelig snakk om oppgradering, både innvendig og utvendig!

Spørsmål og svar i forbindelse med innflytting

Har du fått tilbud om studentbolig og lurer på hva som skjer nå? Vi har prøvd å gi svar på de vanligste spørsmålene.

Boligsøker? Spørsmål og svar

Hvor må du studere for å kunne få studentbolig gjennom Sit? Når kan du sende inn søknaden? Kan du søke uten å være tatt opp som student?

Spørsmål og svar etter innflytting

Da har du endelig flyttet inn i studentboligen din, og freden skulle ha senket seg. Men, så dukker det opp det ene spørsmålet etter det andre. Her har vi forsøkt å svare på de vanligste. Noen svar gjelder for alle, og noen gjelder bestemte studentbyer.

Hva skjer hvis jeg mister husnøkkelen?

Nesten ingen er flinkere enn studenter til å miste husnøkkelen sin, så hva skjer hvis du mister nøkkelen til din Sit-bolig?

Kontakt oss

Kontakt oss

73 53 86 20

915 02347 (Døgnbetjent vakttelefon)

[email protected]

Åpningstider:

  • 08.00 (ons. 09.30) – 15.00
  • Stengt lørdag - søndag

Besøksadresse

Frode Rinnans veg 1
7050 Trondheim

All kontaktinformasjon for Sit Bolig

Kontaktskjema

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger om Sits boligtilbud?

Vi oppfordrer deg til å ikke sende taushetsbelagte eller sensitive opplysninger. Les mer om hvordan vi behandler disse henvendelsene.

Vis kart
Skjul kart

Filtrer kart