Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Om Sit>
  3. Byggeprosjekter

Byggeprosjekter i Sit

Nytenkende og bærekraftig

Sit bygger nye studentboliger og sambruksbygg med lokal forankring og blikket mot fremtiden. Vi legger stor vekt på bærekraftige løsninger som skal gi kvalitet og mening til studentene og andre brukere av byggene våre. Vi er alltid villige til å gå litt lenger og jobbe litt hardere for å finne de løsningene som både gir det lille ekstra og fortsatt er innenfor rammene vi har.

Powerhouse Moholt

Sit, Skanska og Snøhetta har et innledet banebrytende samarbeid om utvikling av Powerhouse-studentboliger på Moholt.

Les mer

Nardovegen 12-14

På den gamle industritomta i Nardovegen 12-14 bygger vi boliger til over 840 studenter. I tillegg etablerer vi flotte, nye grøntarealer som både skal bli til glede for studentene som skal bo der, men som også skal være åpne og innbydende arealer som naboene kan benytte seg av.

Les mer

Helgasetr

Sambruksbygg ved inngangen til St.Olavs, hvor Sit har treningsarealer og servering, og NTNU har kontor- og undervisningsarealer.

Les mer

Røverdalen studentboliger

Sit og Gjøvik kommune samarbeider for å bygge 248 nye studentboliger på toppen av et splitter nytt parkeringshus i Røverdalen.

Les mer

Nybygg Kallerud

Kallerud studentby får 98 nye studentboliger og ny driftsentral.

Les mer

Klostergata 56

De gamle studentboligene i Klostergata 56 rives for å gi plass til dobbelt så mange studenter.

Les mer

Klostergata 18 oppgradering

Klostergata 18 totalrenoveres innvendig og får plass til 25 studenter.

Les mer

Ferdigstilte prosjekter

Sundebygget

Sundebygget åpnet høsten 2022 og er et flott flerbruksbygg midt på NTNUs campus i Ålesund. Her finnes det både studenthus og konsertlokale, studentboliger, treningssenter, arealer til studentfrivilligheten, innovasjonshub, og mere til.

Les mer

Oppgradering av Moholt allé

Kollektivblokkene i Moholt alle på Moholt studentby ble oppdragert i perioden 2021 til 2023. Alle kollektivene ble bygget, gamle boder omgjort til boliger, asfalterte rundkjøringer ble til grøntområder, og det ble bygget ny geovarmesentral, et sykkelverksted og nye, utendørs sosiale soner.

Les mer

Bærekraft i byggeprosjektene våre