Hopp til innholdHopp til søk
 1. Hjem>
 2. Bolig>
 3. Innflytting Trondheim

Innflytting Trondheim

Velkommen som beboer hos oss i Sit!


Husnøkkel kan du hente i resepsjonen vår, som ligger i Frode Rinnans veg 1 på Moholt. Den kan tidligst hentes samme dag som kontrakten din starter. Husk å ta med gyldig legitimasjon. Våre åpningstider for resepsjonen finner du her

Kommer du utenom våre åpningstider, kan du be om å få reservere en nøkkelboks. Dette gjøres ved å sende epost til nokkelbokser@sit.no minimum én uke på forhånd. Merk at det er et begrenset antall nøkkelbokser og at internasjonale studenter prioriteres.

NB! Leietakere ved Rosenborg studentby må hente nøkkel i resepsjonen på Trondheim Vandrerhjem som ligger vegg i vegg med studentbyen. Før du henter ut nøkkel må du sende epost med skjermbilde fra "Min side" som viser navn, kunde-ID og kontraktsinformasjon til trondheimvandrerhjem@sit.no. Åpningstiden for Trondheim Vandrerhjem er mandag-søndag kl. 08.00 - 22.00.

Har du booket nøkkelboks i Frode Rinnans veg 1?

Nøkkelboksene finner du på veggen til venstre for inngangsdøren til resepsjonen vår i Frode Rinnans veg 1.

Du åpner nøkkelboksen ved å trekke luken mot deg umiddelbart etter å ha tastet inn pinkoden. Det er viktig at bare én åpner luken sin om gangen. Vent i omtrent 15 sekunder etter at forrige person hentet ut nøkkelen sin før du prøver selv. Noen ganger legger vi flere nøkler i samme nøkkelboks. Hvis det er tilfelle hos deg, vær nøye på at du kun tar ut din egen nøkkel og at de andre nøklene blir liggende igjen i nøkkelboksen når du er ferdig.

Adgangsbrikke

Adgangsbrikken (som følger med husnøkkelen) går både til inngangsdøren til bygget du bor i og til vaskeriet. Vaskeriets plassering er enten i bygget du bor i eller markert på kart som ligger vedlagt i nøkkelboksen. Les mer om vaskeriene

Får du problemer med å åpne nøkkelboksen kan du ringe vår vakttelefon, og en vekter vil komme og hjelpe deg med innlåsing på rommet ditt. Nummeret til vakttelefonen er 915 02347. Vær oppmerksom på at du må betale for denne tjenesten dersom det viser seg at det er din egen feil at du ikke fikk hentet ut nøkkelen. F.eks. dersom du ankommer på en annen dag enn den du har spesifisert når du bestilte nøkkelboksen. Her finner du oversikt over våre tilleggstjenester og gebyrer

Feil/mangler

Vi minner om at du skal melde fra om eventuelle feil og mangler ved boligen din når du flytter inn. Logg deg inn på bolig.sit.no og fyll ut egenmeldingsskjemaet du finner der. Hvis du flytter inn utenom ordinær åpningstid, vil tidligste mulige tidspunkt for å få en eventuell feil rettet være neste virkedag. Dersom du utbedrer en feil eller mangel selv (f.eks. vasker etter mangelfullt renhold) kan du ikke regne med kompensasjon for dette.

Våre studentbyer

Her finner du praktisk informasjon om våre studentbyer

Slik kommer du deg fra Trondheim lufthavn Værnes til Sit Bolig i Frode Rinnans veg 1 på Moholt

 • Ta Værnes-Ekspressen fra Værnes til Trondheim. Se avgangstider for Værnes-Ekspressen her
 • Gå av på holdeplass Moholt studentby
 • Sit Boligs resepsjon ligger på den andre siden av veien for Moholt studentby, på høyre side når du går inn Frode Rinnans veg.
  Det er et rødt trehus med gress på taket, og det står Sit Bolig på et skilt ved innkjøringen til Frode Rinnans veg.

Parkering

Det er Trondheim Parkering AS som håndhever parkeringsreglementet på Sit Boligs utendørs parkeringsplasser. Hvis du har leid utendørs parkeringsplass, må du før du begynner å parkere, registrere bilen din i SmartOblat – som er Trondheim Parkering AS sin selvbetjeningsportal for elektronisk parkeringstillatelse.

Sit vil fra kontraktstartdato tildele deg elektronisk parkeringstillatelse i SmartOblat for det utendørsområdet du skal ha tillatelse til å parkere på. Du trenger ikke fysisk parkeringsbevis.

Du vil deretter få tilsendt 2 e-poster fra noreply@trondheimparkering.no

 • Den første inneholder ditt brukernavn (din e-postadresse som Sit har registrert) og passord.
 • Den andre viser hvilket parkeringsområde du er tildelt.

Du har nå tilgang til SmartOblat og kan logge inn her: smartoblat.trondheimparkering.no 

Det er viktig å påse at registreringsnummer på kjøretøyet er aktivert og blir GRØNN i SmartOblat. Det er kun mulig å legge inn ett registreringsnummer, men du har selv mulighet til å endre registreringsnummeret (som vises som grønn) i SmartOblat. Du behøver ikke å varsle Sit ved endring.

NB! Det er leietakers ansvar å registrere kjøretøyets registreringsnummer riktig.

Kontroller utføres av Trondheim Parkering AS.
Ved problemer med SmartOblat, ta kontakt med Trondheim Parkering AS, tlf. 73 10 98 80.
E-post: post@trondheimparkering.no

Merk at det gjelder egne regler for parkering på Moholt, Nedre Berg studentby og Bloksberg. Mer informasjon om disse nedenfor.

Moholt

 • Pass alltid på å stå parkert ved skilt for oblat B.
 • Det er 3 forskjellige parkeringsområder så dersom det er fullt på ditt førstevalg må du parkere på en av de andre. Karinelund har ofte ledig.

Nedre Berg studentby

 • Det er to ulike parkeringsplasser på Nedre Berg studentby. Det er også noen parkeringsplasser som er forbeholdt barnehagen, så pass på å ikke parker på disse.

Bloksberg p-kjeller

 • Du åpner garasjeporten utenifra med brikken din, fra innsiden må du ut av bilen og bort til høyre side av porten for å trykke på en boks som har pil opp og ned.
 • Det er en bratt adkomstsrampe og fotgjengere kan komme forbi, så vær forsiktig, særlig ved utkjøring!