Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Våre studentboliger i Trondheim

Våre studentboliger i Trondheim

Vi har studentbyer og studentboliger over hele byen. Alt fra små, sentrumsnære bygårder til den store og velkjente Moholt studentby, midt mellom campus Gløshaugen og Dragvoll.

Moholt allmenning

Moholt allmenning ligger på Moholt studentby og består av fem boligtårn i massivtre. Her er det plass til over 630 studenter, fordelt på hybler med eget bad i 15-mannskollektiver, 24 1-roms hybelleiligheter, og fire 2-roms leiligheter. Les mer
Book nå

Berg studentby

Berg studentby er nærmeste nabo til NTNU Gløshaugen og ligger i gangavstand til NTNU Campus Elgeseter. Det er god bussforbindelse til sentrum og NTNU Dragvoll. Berg er en populær studentby med kollektiver for to til åtte studenter, 1-roms hybelleiligheter, og 2-roms leiligheter.

Les mer
Book nå

Bloksberg studentboliger

På Bloksberg studentboliger finnes det hybler, 1- og 2-roms hybelleiligheter, og 1- og 2-roms leiligheter. Bygget har heis, parkeringskjeller, og er tilgjengelig for rullestolbrukere. Fellesarealene inkluderer en stor takterrasse med utsikt mot Nidarosdomen. Det er gangavstand til Studentersamfundet, NTNU Gløshaugen, campus Elgeseter, campus Øya og andre sentrumsnære studiesteder.

Les mer
Book nå

Elgeseter gate studentboliger

Elgeseter gate studentboliger ligger sentrumsnært til, ved hovedinnfartsåren til byen. Det er gangavstand til NTNU's campus på Gløshaugen, Øya og Kalvskinnet, og det er gode bussforbindelser til byens øvrige campuser. Studentersamfunnet ligger også bare en kort spasertur unna. Bygningen består av 5 etasjer og har 35 hybler fordelt på 2-, 3-, og 4-manns kollektiver.

Les mer
Book nå

Frode Rinnans veg studentby

Studentbyen Frode Rinnans veg består av 102 små, koselige rekkehus, med egen inngang og hageflekk. To studenter deler kjøkken og bad. De lave husene med torvtak gir et hjemmekoselig preg. NTNUs campus på Moholt ligger 5 min unna. Det er gang- og sykkelavstand til NTNU Dragvoll og Gløshaugen, samt direkte bussforbindelse til DMMH.

Les mer
Book nå

Jakobslivegen studentboliger

Jakobslivegen studentboliger ligger øst for sentrum. Det er mye grøntareal rundt huset, og kort avstand til friluftsområder. Studentboligene ligger i sykkelavstand til DMMH, NTNUs campus Rotvoll og NTNU Dragvoll. Det er bussholdeplass rett utenfor døren.

Les mer
Book nå

Karinelund studentby

Karinelund studentby ligger på Moholt. Den består av to etasjers rekkehus med plen, trær og gangveier mellom. Plenene mellom husene er et naturlig samlingssted for studentene. Miljøet er rolig og avslappet. Karinelund ligger like i nærheten av NTNUs campus på Moholt. Det er gang- og sykkelavstand til NTNU Dragvoll og Gløshaugen, samt direkte bussforbindelse til DMMH.

Les mer
Book nå

Lerkendal studentby

Lerkendal studentby ligger i Klæbuveien, vis-à-vis Lerkendal stadion, like ved campus Gløshaugen og Øya, og har gode kollektivforbindelser til alle byens øvrige campuser.

Les mer
Book nå

Magnus den godes gate 2 studentboliger

Magnus den Godes gate 2 er en eldre, sjarmerende bygård som ble ombygd til studentboliger på 80-tallet. Den ligger like ved campus Gløshaugen, og i gangavstand til alle andre sentrumsnære studiesteder. Her er ingen rom like, og to til fem studenter deler kjøkken og bad.

Les mer

Book nå

Moholt studentby

Moholt studentby er kjent for et stort, sosialt og internasjonalt miljø. Den ligger i gang- og sykkelavstand fra NTNU Dragvoll og Gløshaugen. Fire studenter deler kjøkken og bad i et standard kollektiv. Studentbyen har over 300 leiligheter som egner seg for barnefamilier, og som ligger vegg i vegg med Sits barnehage på Moholt.

Les mer

Book nå

Nedre Berg studentby

Nedre Berg studentby ligger i et villaområde like ved NTNU Gløshaugen, og består av koselige trehus.

Les mer

Book nå

Nedre Møllenberg gate 25 B studentboliger

Nedre Møllenberg gate studentboliger ligger i det populære og sentrumsnære boligområdet Møllenberg. Det er gangavstand til BI, KiT, og NTNUs campus på Gløshaugen. Det er kort vei til buss og gode bussforbindelser til byens øvrige campuser. Bygningen har 6 leiligheter og plass til 16 studenter.

Les mer

Book nå

Nedre Singsakerslette studentby

Nedre Singsakerslette studentby ligger midt i smørøyet mellom Trondheim sentrum, Studentersamfundet og NTNU Gløshaugen, og har Idrettsbygget Gløshaugen som nærmeste nabo. Studentbyen består av både eldre, rehabiliterte hus og nybygg, og vant Trondheim kommunes byggeskikkpris i 2010. Her finnes det leiligheter og kollektiver i alle former og fasonger.

Les mer

Book nå

Parkbygget studentboliger

Parkbygget ligger på Solsiden, hvor du finner et rikt utvalg av butikker og kulturtilbud. Fire til seks studenter deler kjøkken og bad. Hvert kollektiv har store fellesarealer og balkong med utsikt over restaurantrekken på Nedre Elvehavn. Det er gode bussforbindelser til hele byen, Kunstakademiet ligger rett over gaten, og det er gangavstand til alle sentrumsnære campuser.

Les mer

Book nå

Rosenborg studentby

Rosenborg studentby ligger sentralt plassert i området mellom Møllenberg og Rosendal. Det er gangavstand til både Dronning Mauds Minne og Solsiden. Kort vei til buss og gode bussforbindelser til byens øvrige campuser. Bygget har totalt 114 hybler, fordelt på 3-, 6-, og 7-manns kollektiv. Bygningen ligger vegg i vegg med Trondheim vandrerhjem, som også eies og driftes av Sit.

Les mer

Book nå

Sverres gate 8 studentboliger

Studentboligene i Sverres gate ligger midt i Trondheim sentrum, på campus Kalvskinnet, i gangavstand til Øya, Elgeseter og Gløshaugen.

Les mer

Book nå

Teknobyen studentboliger

Teknobyen studentboliger er verdens største kollektiv med studentdrevet kjøkken. Her bor inntil 116 studenter i hybler med egne bad. Alle deler et kjøkken på 150 kvm, en stue på 220 kvm og en veranda på 110 kvm. Dette er stedet for deg som er sosial og utadvendt, og som ønsker å bli kjent med mange nye mennesker. Teknobyen studentboliger ligger rett ved campus Gløshaugen, Elgeseter og Øya, og i gangavstand til campus Kalvskinnet.

Les mer

Book nå