Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Klostergata 18 studentboliger

Klostergata 18 studentboliger

Klostergata 18 studentboliger har hybler i kollektiv og er sentralt beliggende ved Nidelven, rett overfor Nidarosdomen. Studentersamfundet og NTNU Gløshaugen ligger like i nærheten, og du har gangavstand til sentrum, Øya og Kalvskinnet. Fra bakgården har du utsikt over Nidelva, Marinen og Nidarosdomen.

Fra bakgården har du utsikt over Nidelva, Marinen og Nidarosdomen

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Porttelefon

Det er porttelefon for å slippe inn gjester.

Avfallshåndtering

Avfallsstasjon for restavfall finner du utenfor bygningen. Nærmeste miljøstasjon for papp, papir, plast, glass og metall ligger ved Klostergata 29.

Bod

Hvert kollektiv har tilgang til felles bod i kjelleren.

Parkering

Det er ingen parkeringsplasser i tilknytning til studentboligene, men det er parkeringsplasser for leie i parkeringsgarasje i Singsakerbakken 4B, samt utendørs i Nedre Singsakerslette studentby.

Sykkelparkering

Det er utvendig sykkelparkering i bakgården.
Vær oppmerksom på at sykler må være merket med gyldig sykkeloblat. Dette fås i resepsjonen vår i Frode Rinnans veg 1. Sykler uten slik oblat kan bli fjernet uten varsel.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren i Singsakerbakken 2C (Lucas-kvartalet). Ta kontakt med Sit Boligs resepsjon for å få koden som gir tilgang til vaskeriet.

Vaskeriet er åpent kl. 08.00–22.00.

Bruk av vaskeriene

Felles informasjon for alle studentboligene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.