Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Elgeseter gate 23 B studentboliger

Elgeseter gate 23 B studentboliger

Elgeseter gate studentboliger ligger sentrumsnært til, ved hovedinnfartsåren til byen. Det er gangavstand til NTNU's campus på Gløshaugen, Øya og Kalvskinnet, og det er gode bussforbindelser til byens øvrige campuser. Studentersamfunnet ligger også bare en kort spasertur unna. Bygningen består av 5 etasjer og har 35 hybler fordelt på 2-, 3-, og 4-manns kollektiv.

Elgeseter gate 23 B studentboliger
Elgeseter gate 23 B studentboliger

Beboerinformasjon


Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit.

Porttelefon

Det er en porttelefon i hvert kollektiv for å slippe inn gjester.

Bod

Leietakere i 1.-4. etasje disponerer egen bod i kjelleren. Leietakere i 5. etasje har bod i 5. etasje. Egen hengelås må medbringes av hver enkelt.

Parkering

Det er ingen parkeringsplasser i tilknytning til studentboligene, men det er mulig å søke om soneparkering i området hos Trondheim parkering. Det er også betalingsparkering i området.

Sykkelparkering

Det er et begrenset antall sykkelstativ for sykkeloppbevaring i bakgården. Vær oppmerksom på at alle sykler må være merket med gyldig sykkeloblat. Dette kan hentes i resepsjonen i Frode Rinnans veg 1. Sykler uten gyldig oblat kan bli fjernet uten varsel.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren og har 3 vaskemaskiner og 3 tørketromler. Eget vaskemiddel må medbringes.

Avfallshåndtering

Det er beholdere for restavfall. Les mer om kasting av øvrig avfall her: Returpunkt og Midtbypunkt - Trondheim Renholdsverk (trv.no)

Felles informasjon for alle studentboligene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.