Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Nedre Singsakerslette studentby

Nedre Singsakerslette studentby

Nedre Singsakerslette studentby ligger mellom Trondheim sentrum, Studentersamfundet og NTNU Gløshaugen, og har Idrettsbygget Gløshaugen som nærmeste nabo. Her finnes parleiligheter og kollektiv.

Nedre Singsakerslette studentby
Studentbyen består av nybygg og eldre, rehabiliterte hus. Studentbyen Trondheim kommunes byggeskikkpris i 2010.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

Avfallsstasjon for restavfall ligger mellom Singsakerbakken 20A og 20B, ved Singsakerbakken 6, ved nedkjøring til garasjen mellom Singsakerbakken 2B og 4B, og ved Korsgata 22 A. Miljøstasjon for resirkulering av papp, papir, plast, glass og metall finner du ved parken i Singsakerbakken.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, ta kontakt med vaktmester ved å gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Bod

Alle kollektiv og leiligheter har en tilhørende bod i kjelleren på bygningen. Husnøkkelen passer til boden og til døra inn til bodområdet.

Parkering

Det er få parkeringsplasser i området rundt Nedre Singsakerslette. Det er ikke tillatt å parkere i gårdsrommene mellom husrekkene i Singsakerbakken. Området kontrolleres av Trondheim Parkering.

Som beboer kan du booke parkeringsplass i parkeringskjelleren i Singsakerbakken 4 B, eller fast utendørs parkeringsplass.

Book parkering her

Sykkelparkering

Det er sykkelparkering på utsiden av alle byggene. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 for sykkeloblat.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren på Singsakerbakken 2C (Lucaskvartalet). Ta kontakt med Sit Boligs resepsjon for å få koden som gir tilgang til vaskeriet.

Vaskeriet er åpent kl. 08.00–22.00.

Bruk av vaskeri

Felles informasjon for alle studentboligene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.