Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Teknobyen studentboliger

Teknobyen studentboliger

På Teknobyen studentboliger bor 116 studenter i hybler eller parleiligheter med egne bad. Alle deler et kjøkken på 150 kvm og en stue på 220 kvm. Dette er stedet for deg som er sosial og utadvendt, og som ønsker å bli kjent med mange nye mennesker og vil bidra positivt til fellesskapet.

Teknobyen studentboliger
Teknobyen studentboliger ligger rett ved campus Gløshaugen, Elgeseter og Øya, og i gangavstand til campus Kalvskinnet.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Post

Alle postkassene finner du ved inngangen i 1. etasje.

Avfallshåndtering

Søppelinnkast for restavfall finner du ved kjøkkenet i 2. etasje og i bakgården i 1. etasje. Miljøstasjon for papp, papir, plast, glass og metall finner du rett utenfor inngangsdøren. Har du behov for å fjerne større gjenstander, kontakt vaktmester ved å gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Bod

Hver boenhet har egen bod i kjelleren. Husnøkkelen passer til boden, og du benytter adgangsbrikken for å åpne døren inn til bodområdene.

Parkering

Det er ingen parkeringsplasser i forbindelse med Teknobyen studentboliger. Kontakt Trondheim Parkering dersom du vil undersøke muligheten for soneparkering i området.

Sykkelparkering

Sykler kan parkeres i bakgården eller i kjelleren. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 eller Beboerutvalget for sykkeloblat.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren og er åpent mellom kl. 08.00–22.00.

Bruk av vaskeri

Felles informasjon for alle studentboligene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.