Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Rosenborg studentby

Rosenborg studentby

Rosenborg studentby ligger sentralt plassert i området mellom Møllenberg og Rosendal. Det er gangavstand til både Dronning Mauds Minne og Solsiden. Kort vei til buss og gode bussforbindelser til byens øvrige campuser. Bygget har totalt 114 hybler, fordelt på 3-, 6-, og 7-manns kollektiv. Bygningen ligger vegg i vegg med Trondheim vandrerhjem, som også eies og driftes av Sit.

Rosenborg studentby

Beboerinformasjon

Nøkkel

NB! Merk at nøkkel hentes i resepsjonen på Trondheim Vandrerhjem, som ligger vegg i vegg med studentbyen. Den kan tidligst hentes den dagen leiekontrakten starter. Før du henter ut nøkkel må du sende epost med signert kontrakt til trondheimvandrerhjem@sit.no.

Åpningstiden for Trondheim Vandrerhjem er mandag-søndag kl. 08.00-22.00.

Internett

Det er trådløst internett inkludert i husleien. Internett levert av NTE. Sit vil på sikt koble Rosenborg studentby til samme avtale som våre øvrige studentbyer og -boliger.

Bod

Hvert kollektiv disponerer en bod i kjelleren.

Parkering

I lavsesong leier Trondheim Vandrerhjem ut noen parkeringsplasser i parkeringskjelleren. Ta kontakt med resepsjonen på vandrerhjemmet for mer informasjon. Forøvrig er det mulighet for gateparkering ved å søke om soneparkering i området hos Trondheim parkering.

Sykkelparkering

Det er sykkeloppbevaring på utsiden i oppsatt sykkelstativ. Vær oppmerksom på at alle sykler må være merket med gyldig sykkeloblat. Oblat finnes i vaskeriet i kjelleren. Sykler uten slik oblat kan bli fjernet uten varsel.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren. Det benyttes et helt nytt og moderne vaskesystem med automatisk såpedosering og Airwallet betalingsløsning. Betaling for vask trer i kraft fra 01.08.2023 men bruk av tørketromler er gratis.

Felles informasjon for alle studentboligene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.