Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Karinelund studentby

Karinelund studentby

Karinelund ligger like i nærheten av NTNUs campus på Moholt. Det er gang- og sykkelavstand til NTNU Dragvoll og Gløshaugen, samt direkte bussforbindelse til DMMH.

Karinelund studentby
Karinelund studentby består av to etasjers rekkehus med plen, trær og gangveier mellom. Plenene mellom husene er et naturlig samlingssted for studentene. Miljøet er rolig og avslappet.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

Avfallsstasjoner finner du på den store parkeringsplassen ved Brøsetvegen 159 B, og ved Frode Rinnans veg 101. Det er miljøstasjon for farlig avfall og glass og metall på parkeringsplassen ved Bregnevegen 65 på Moholt studentby.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, tar du kontakt med vaktmester ved å logge deg på bolig.sit.no og velge "Kontakt vaktmester" fra menyen.

Sikringer

Det er automatsikringer på Karinelund studentby. Sikringsskapet finner du i trappeoppgangen, i andre etasje.

Bod

Du har tilgang til bod som ligger i trappeoppgangen. Bodene deles av fire hybler.

Parkering

Det er et begrenset antall regulerte parkeringsplasser tilgjengelige (se kart). Som beboer kan du søke om å leie parekringsplass på Moholtområdet. Parkering skal kun skje på anvist sted. Du risikerer bot fra Trondheim Parkering dersom du parkerer langs veien eller i oppkjørslene.

Les mer om parkering

Felles informasjon for alle studentboligene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.