Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Sverres gate 8 studentboliger

Sverres gate 8 studentboliger

Studentboligene i Sverres gate ligger midt i Trondheim sentrum. Leilighetene er beregnet for par uten barn, men er også et godt alternativ for deg som ønsker å bo alene.

Sverres gate 8
Sverres gate 8 ligger på campus Kalvskinnet, og i gangavstand til Øya, Elgeseter og Gløshaugen. Nærhet til Olavkvartalet campus.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

Avfallsstasjon for restavfall finner du på utsiden av bygget. Nærmeste midtbypunkt for kildesortering finner du her. Har du behov for å fjerne større gjenstander, kontakt vaktmester ved å gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Bod

Alle leilighetene har tilgang til egen bod på loftet. Husnøkkelen passer til boden, og døren inn til bodområdet.

Parkering

Det er ikke mulig å leie parkeringsplass tilknyttet Sverres gate 8. Du kan søke om soneparkering i området ved å kontakte Trondheim Parkering.

Sykkelparkering

Det er utvendig sykkelparkering i Sverres gate 8. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 for sykkeloblat.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i første etasje i oppgang C.

Les mer om bruk av vaskeri

Felles informasjon for alle studentboligene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.