Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Moholt studentby

Moholt studentby

Moholt studentby er Trondheims største studentby, og er kjent for et stort, sosialt og internasjonalt miljø. Studentbyen ligger i gang- og sykkelavstand fra NTNU Dragvoll og Gløshaugen, og den er like i nærheten av NTNUs campus på Moholt.

Moholt studentby
Oversiktsbilde av Moholt studentby og Moholt allmenning.

I de klassiske røde murblokkene på Moholt studentby deler fire og fire studenter kjøkken og bad i kollektivene. I tillegg rommer de 177 2-roms og 144 3-roms leiligheter, som alle er godt egnet for barnefamilier, vegg i vegg med toppmoderne studentbarnehage.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

For beboere i Herman Kragsvei, Bregnevegen og Prestekragevegen: Det er 8 avfallsstasjoner på Moholt studentby. Ved Herman Krags veg 12, 13, 22, 23, 37, 43 og 53 og ved Prestekragevegen 4.

For beboere i Moholt Allemenning og Moholt alle: Benytt avfallspunktene i tilknytning til søppelsuganlegget. Disse punktene finnes mellom Moholt allmenning 4/5 og 8/9/10, samt foran og bak Moholt alle 1 og 3.

I søppelsuget skal papp/papir og restavfall kastes. For å åpne lukene til søppelsuganlegget, kan man enten bruke samme chipen som man bruker til vaskeriet, eller man kan bruke et hvilket som helst annet kort som har RFID-teknologi, feks. bankkort.

I tillegg finnes det bakkestående containere plassert rett ved siden av, hvor plast og bølgepapp skal kastes.

Det er miljøstasjon for farlig avfall og glass og metall på parkeringsplassen ved Bregnevegen 65.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, tar du kontakt med vaktmester ved å logge deg på bolig.sit.no og velge "Kontakt vaktmester" fra menyen.

Les mer om avfallshåndtering

Sikringsskap

Sikringsskapet finner du utenfor leiligheten/kollektivet, i trappeoppgangen.

Bod

De fleste beboere har tilgang til bod som ligger i 1. etasje eller kjelleren. Leilighetene har egne boder.
Unntak: I de renoverte blokkene i Moholt alle har man ikke tilgang til bod, men det er ekstra lagringsplass på hyblene/i hybelleilighetene. Som beboer hos Sit kan du leie deg en kjeller-bod. Disse kan bookes på bolig.sit.no.

Parkering

Det er et begrenset antall regulerte parkeringsplasser tilgjengelige (se kart). Som beboer kan du booke parkeringsplass på Moholtområdet. Parkering skal kun skje på anvist sted. Du risikerer bot fra Trondheim parkering dersom du parkerer langs veien eller i oppkjørslene.

Les mer om parkering

Sykkel- og barnevognparkering

Det er egne oppbevaringsrom for sykler og barnevogner. Sykkelen din må merkes med gyldig sykkeloblat. Oblat får du i Sit Boligs resepsjon, eller på aktivitetshuset.

Vaskeri

Vaskeriet finner du i Moholt allmenning 10. Vaskemaskinene har integrert vaskemiddel.

Bruk av vaskeri