Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Våre studentboliger i Ålesund

Våre studentboliger i Ålesund

Vi kan tilby flere typer boliger i ulike størrelser og prisklasser; hybler i kollektiv, 1-roms, 2-roms og 3-roms leiligheter. Vi har også flere boliger som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Sundebygget studentboliger

Midt på campus ligger nye Sundebygget – et levende bygg hvor studietidens beste minner skal skapes. Her kan du bo sosialt i moderne studentboliger med byens fineste utsikt og feteste takterrasse. Kun en heistur unna venter oppfriskende økter på et toppmoderne treningssenter, gode samtaler i baren og storslagne arrangementer i konsertlokalet. Studentfrivilligheten får boltre seg på en helt egen etasje med flotte møterom og kontorer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til unike opplevelser i Ålesunds råeste studentbygg!

Les mer

Book nå

Sørnesvågen studentboliger

Sørnesvågen har 151 enheter fordelt på 1- og 2-roms leiligheter, kollektiv for seks, og hybler der to deler bad og kjøkken. Alle enhetene er møblert og har trådløst internett, og har universell besøksstandard.
Sørnesvågen har avgiftsparkering.

Les mer

Book nå

Bøgata 42 studentboliger

Bøgata 42 ligger like ved NTNU i Ålesund, og inneholder 21 små og ti større leiligheter, hvor de små passer til enkeltstudenter og de store passer for par. Leilighetene er umøblerte, men har hvitevarer.

Les mer

Book nå

Fogdegården studentby

Fogdegården studentby består av fire blokker, med til sammen 65 1-roms leiligheter, fire parleiligheter og to HC-leiligheter. I tillegg er det en firemannsbolig med fire familieleiligheter. Alle enhetene er møblerte.

Les mer

Book nå

Gåseidmarka studentby

Gåseidmarka inneholder 49 boliger delt på fire bygg, med alt fra hybler til familieleiligheter. Det er tre leiligheter for personer med funksjonsnedsettelser.

Les mer

Book nå