Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Våre studentboliger i Gjøvik

Våre studentboliger i Gjøvik

Vi kan tilby flere typer boliger i ulike størrelser og prisklasser; hybler i kollektiv, 1-roms, 2-roms og 3-roms leiligheter. Vi har også flere boliger som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kallerud studentby

Kallerud studentby ligger inne på NTNUs universitetsområde, ca. 2 km fra Gjøvik sentrum. Studentbyen består av småhusbebyggelse med møblerte hybler og umøblerte leiligheter, og to større bygg med ett-roms leiligheter. Fra campus er det bare 15 minutters gange til Gjøvik sentrum, og det er også god bussforbindelse. Studentenes hus og Soppen barnehage ligger bare et steinkast unna studentboligene våre på Kallerud. Det er sykkelparkering på området, og et fåtall parkeringsplasser for bil kan bookes via boligportalen vår.

Les mer

Book nå

Nordbyen studentboliger

Nordbyen studentboliger ligger omtrent 1,5 km nord for Gjøvik sentrum, og ca. 2,5 km fra NTNU. Nordbyen har 96 hybler m/eget bad og 6 ett-roms leiligheter. Det er god bussforbindelse fra Nordbyen til NTNU, og med sykkel tar turen kun 8-10 minutter. Det er sykkelparkering på området, og du kan søke om å leie parkeringsplass for bil.

Les mer

Book nå

Sørbyen studentboliger

Sørbyen studentboliger ligger sør og opp for Gjøvik sentrum, drøye 2 km fra NTNUs campus i Gjøvik. Det er svært god bussforbindelse fra Sørbyen til NTNU, og med sykkel tar turen kun 5-6 minutter. Sørbyen består av en boligblokk med 80 hybler, 8 ett-roms leiligheter og 24 to-roms leiligheter. Som nærmeste nabo har du en dagligvarebutikk, frisør og restaurant. Det er sykkelparkering på området, og du kan søke om å leie parkeringsplass for bil.

Les mer

Book nå

Sentrum studentboliger

Sentrum studentboliger ligger sentralt i Gjøvik, i Ibsens gate 13 og 15, og ca. 1,5 km fra NTNU på Kallerud. Sentrum består av to bygninger med til sammen 57 umøblerte 1-roms leiligheter, og 25 umøblerte 2-roms leiligheter. Det er gode bussforbindelser i hele Gjøvik. Det er sykkelparkering på området, og du kan søke om å leie parkeringsplass for bil.

Les mer

Book nå