Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Bolig>
  3. Kallerud studentby

Kallerud studentby

Book nå

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Post

Merkantilvegen 1 og 61/63 har postkasser ved hovedinngangen. For de resterende byggene er det postkassestativ ved boligene.

Avfallshåndtering

Søppeldunker og containere finner man vis a vis Merkantilvegen 21 og 59. Det er egne beholdere for restavfall, papp/papir og glass/metall. Plast er i egen bod. Det er også en avfallsstasjon med søppelsortering ved Merkantilvegen 8.

Bod

Bodene tilhørende Merkantilvegen 7-59 ligger i tilknytning til fellesarealene i hvert enkelt bygg. Bodene til Merkantilvegen 61/63 ligger i kjelleren/rett utenfor bygget. Se oversikt innenfor hovedinngangen.I Merkantilvegen 1 er det ikke tilgang til bod, men som leietaker hos Sit er det mulig å leie utvendig bod i studentbyen. Disse kan bookes på bolig.sit.no

Parkering

Det er 20 parkeringsplasser til leie i parkeringskjeller i Merkantilvegen 1, hvorav 2 plasser er HC-plasser. Disse kan bookes på bolig.sit.no.

Sykkelparkering

Det er utvendig sykkelparkering ved Merkantilvegen 1, samt egen inngjerdet sykkelparkering mellom Merkantilvegen 61 og 63.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i 1.etasje i Merkantilvegen 55 (driftsbygningen), men det vil bli flyttet til Merkantilvegen 1 fra august 2024.

Bruk av vaskeriene

Felles informasjon for alle studentboligene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.