Er du Eksamensklar?

Er du eksamensklar?

Kjenner du at nervene begynner å krype inn på deg nå som eksamenstiden er her igjen? Da kan det være greit å ta en time-out med litt sosialt energipåfyll. Både i DIGGiLOUNGE og på campus skjer det mye sosialt nå i eksamenstiden. Ta deg en velfortjent pause fra lesingen og lad batteriene sammen med andre studenter!

Husk å gi deg selv påfyll

Å være sosial kan gi deg det ekstra energipåfyllet du trenger for å få mer ut av lesingen. Her i Gjøvik skjer det mye spennende i regi av Sit og våre frivillige nå før jul.

Kjennes eksamenstiden overveldende? Husk at du alltid kan snakke med oss i Sit!

Book samtale med en av våre studentlivsrådgivere

Eksamensboost på campus

Hvert år arrangerer vi Eksamensboost – et gratis mestringskurs hvor du vil lære hva som skjer med kroppen når vi opplever stress, og hvordan du kan håndtere dette på best mulig måte i eksamenstiden. Alle deltakere vil få en goodiebag med litt energipåfyll til eksamenstiden.

Eksamensboost holdes i G-lounge (G-bygget NTNU) 29. november kl. 11.30-12.15.

Meld deg på Eksamensboost her

Dette skjer i Gjøvik i eksamenstiden

21. november og 5. desember: Gratis havregrøtfrokost i G-Lounge (i G-bygget NTNU) fra kl. 08.00-09.00.

28. november: Mandagstur med Turgruppa FRESK. Semesteravslutning i Trollskogen, med matservering og konkurranse. Følg FRESK på Instagram for mer informasjon.

1. desember: Aking og grilling på S-plenen.

Digitalt påfyll i DIGGiLOUNGE

DIGGiLOUNGE er stedet for deg som liker best å være sosial over nett. Her kan du chatte og spille med massevis av andre studenter. I desember blir det ulike spill og sosialkvelder som varierer fra uke til uke. Disse vil annonseres hver mandag på DIGGiLOUNGE. Det er fast Minecraft-mandag fra kl. 18:00-21:00. Vi starter julefeiringa på Minecraft ved å ha jule-event 28. november for å markere første advent. Da skal vi begynne å bygge en juleby i Minecraft!

Kos på kafé

I eksamenstiden blir det flere gode tilbud og aktiviteter i kantiner og kiosk på campus.

Hver dag fra 21. november: Digg pris på havregrøt: 10 kr!

Mandag 28. november: Happy hour på kaffe fra kl. 09-10! Kom innom og få en gratis svart kaffe i kantina!

Vi i Sit ønsker deg en stressfri og fin eksamenstid!