Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Helse>
  3. Aktivitet

Aktivitet

Vi vet du har hørt det tusen ganger før, det er anbefalt med minst 22 minutter fysisk aktivitet hver dag. Selv om vi vet at du vet at det å være fysisk aktiv gir deg en rekke positive helsegevinster, så er det likevel så enkelt å droppe det hvis hverdagen din ikke er lagt til rette for det.

Vi har både laget og samlet en rekke aktivitetstilbud som kan hjelpe deg å prioritere fysisk aktivitet i en hektisk studiehverdag. Legg bort tanker som «jeg må bare …» og sleng deg med på en aktivitet. De fleste tilbudene er gratis, og på noen få må du betale en liten pengesum.

Vi vil legge ut aktiviteter fortløpende i vår aktivitetskalender.

Delta på aktiviteter

Delta på aktiviteter sammen med andre

aktivHverdag

Lyst til å prøve ut en idrett uten å binde deg til noe? Hvis du er medlem hos Sit Trening så har du muligheten til å delta på ukentlige mosjonstimer arrangert av NTNUI. Du finner disse timene i gruppetimeplanen.

Les mer

aktivCampus

Hver august arrangerer NTNUI en aktivitetsfestival, bedre kjent som aktivCampus. Her kan du delta på mange forskjellige arrangementer. Og det beste av alt – du får møte og være aktiv sammen med andre studenter!

Les mer

Lei en hall

Lyst til å være aktiv med vennene dine i en hall? Hvis du er medlem hos Sit Trening så har du mulighet til å leie en av våre idrettshaller, helt gratis. Du trenger ikke være medlem for å bli med i hallen, du kan kjøpe dagsbillett for å få tilgang.

Steder å være aktiv utendørs

Campusrunden

Lyst på frisk luft mellom forelesninger? Gå Campusrunden – en 2km lang tur på Gløshaugen campus.

Les mer

Nærturer i Trondheim

I tillegg til campusrunden finnes det flere andre nærturer i og rundt Trondheim by. Hva med å invitere en venn på tur eller koble av alene med en god podcast på øret?

Les mer