Vårt treningstilbud

Vårt treningstilbud

Et fullskala treningstilbud for studenter på Gjøvik

Lyst til å trene? Vi har et innholdsrikt treningstilbud nært campus Gjøvik som du kan benytte deg av, enten du er student ved NTNU, Fagskolen Innlandet eller HØFY, eller du er ansatt ved NTNU, Sit eller Mustad næringspark. 

Treningssenteret innholder dedikerte arealer til utholdenhet- og styrketrening, samt to gruppetreningssaler. Her har du mange valgmuligheter – enten du er glad i å trene alene eller sammen med andre.

Foto av Sit / Kristian Thorsen
Egentrening

Vi har varierte og store egentreningsarealer inne i senteret, tilrettelagt med ulike soner for kondisjonstrening, kroppsvekttrening og uttøyning. Vi har en bred maskinpark med alt fra møller, trappemaskiner, sykler og romaskiner, til frivekter, kabeltårn og treningsrigger. 

Bli medlem Se våre åpningstider

Foto av Sit / Kristian Thorsen
Gruppetimer

Ønsker du å trene utholdenhet, styrke eller kanskje yoga? Vi har et par ukentlige gruppetimer som du kan velge imellom. Felles for alle gruppetimene våre er at instruktøren guider deg igjennom hele timen, slik at du får best mulig utbytte av treningsøkten din.

Book gruppetime Sjekk gruppetimeregler

Foto av Sit / Øystein Eugene Hermstad
Treningsveiledning

Er du usikker på hvordan du kan komme i gang med treningen eller kanskje trenger du hjelp til å ta treningen din til et nytt nivå? Vi tilbyr to gratis treningsveiledningstimer per semester.

Book treningsveiledning

Foto av Sit / Kristian Thorsen
Gjestetrening

Skal du hjem på ferie og ønsker å trene? Som studentmedlem hos oss kan du trene gratis hos sju andre studentsamskipnader rundt om i landet når du er på ferie eller ved tilfeldige besøk.

Les mer

Foto av Sit / Øystein Eugene Hermstad
NTNUI-medlemskap

Visste du at vi samarbeider med NTNUI i Gjøvik? Når du kjøper medlemskap hos oss, kan du som NTNU-student få medlemskap hos NTNUI-Gjøvik inkludert i prisen. Delta på en rekke aktiviteter og idretter – alt fra volleyball, løping og håndball, til bordtennis og klatring. Du vil garantert finne noe som passer deg!

Les mer om NTNUI-Gjøvik Kjøp medlemskap

Foto av Sit / Kristian Thorsen
Utendørs treningsrigg

Rett utenfor plenen foran S-bygget, på NTNUs campus, finner du en utendørs treningsrigg. Denne treningriggen ble satt opp som et samarbeidsprosjekt med Sit, NTNUI og NTNU. Riggen er åpen for alle og kan benyttes til forskjellige former for trening ved bruk av egen kroppsvekt.