Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Trening>
  3. Online trening med Sit

Online trening med Sit

Tren når du og hvor du vil med våre online gruppetreningsøkter. Våre fantatisk dyktige instruktører er alltid tilgjengelige. Her kan du velge mellom 14 gode treningsøkter som krever minimalt med utstyr! Scroll nedover for å finne flere kategorier.

Kondisjon og utholdenhet

STEPINTERVALL 45MIN
Effektiv kondisjonstime med 6 intervaller på step, i takt til musikk. Hvert intervall varer 3:30-4 minutter, og har enkle, men intensive steg. Korte aktive pauser med fokus på kjernemuskulatur.
PULSSTEP
Kondisjonstrening på step, i takt til musikk. Timen har 3 arbeidsperioder på ca 10 minutter hver, og avsluttes med styrketrening for mage/rygg. Stegene er enkle og intensiteten varierer gjennom timen.
HIIT
Intervalltime med styrke- og kondisjonsøvelser. Hvert intervall er 3 minutter med 30/30-oppsett: du veksler kontinuerlig mellom 2 øvelser, 30 sekunder av hver. Totalt 3x3 minutter, i 3 runder. Intensiteten øker utover i timen.
PULSINTERVALL 35MIN
Effektiv kondisjonstime med 4 intervaller utført på gulv, i takt til musikk. Hvert intervall varer 3:30-4 minutter, og har enkle, men intensive steg. Korte aktive pauser med fokus på kjernemuskulatur.
PULS 45MIN
Enkel og effektiv kondisjonstrening med trinn på gulv i takt til musikk (aerobic). Timen har en oppvarmingsdel og 2 lengre arbeidsperioder på ca 15 minutter.

Dans

BEATZ
Leken og energisk dansetime der du jobber sang for sang med ulike sjangrer og dansestiler. Stegene er enkle til moderate, så her er du garantert både smilepuls og svettefest!

Styrke og core

HARDCORE
Funksjonelle styrkeøvelser for hele kroppen i takt til musikk, med ekstra fokus på kjernemuskulatur. Timen har også 3 kortere pulstopper, og gir deg en komplett treningsøkt.
RÅ35!
Kort og effektiv intervalltime med styrke- og kondisjonsøvelser. Du gjør en øvelse/kombinasjon 3 x 45 sekunder, med 15 sekunder pause mellom. Totalt 5 slike øvelseskombinasjoner.
CORE35
Rolig styrketime på 35 minutter for kjernemuskulatur, i takt til musikk. Inkluderer oppvarming med dynamisk tøying, 20 minutter aktiv styrketrening, og avsluttes med avspenning.

Body and mind

ASHTANGA YOGA
Ashtanga er en fysisk yogaform der stillingene utføres i en gitt orden. I denne timen får du 60 minutter basert på serie 1 med innslag av asanas fra serie 2.
SMIDIG
Dette er timen for deg som ønsker bedre bevegelighet, kroppskontroll og å styrke kjernemuskulaturen din. Timen er inspirert av yoga, pilates, animal flow og thai chi.
VINYASA YOGA
En dynamisk, utfordrende og kreativ yogatime på 60 minutter. Pust og bevegelse i kontinuerlig flyt.
YINYOGA
Yin er en rolig yogaform der stillingene holdes lengre, for en dypere tøying og avspenningseffekt.
POWER&RESTORE
En deilig yogatime på 60 minutter som gir deg det beste fra to verdener: kraftfull powervinyasa, avsluttet med restorativ praksis og guidet meditasjon.