Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Trening>
  3. Våre regler og vilkår

Våre regler og vilkår

Her finner du all informasjon om våre medlemsvilkår, trivsels- og bookingregler, og antidopingreglement.

Dette er inkludert i medlemskapet

Når du kjøper medlemskap hos oss kan du bruke alle våre syv treningssentre på tvers av våre tre studiebyer Trondheim, Gjøvik og Ålesund. Som medlem kan du fritt benytte deg av våre treningsstudio eller delta på en av våre gruppetimer. I tillegg til det som inngår i medlemskapet tilbyr vi også en rekke kurs, lavterskel aktivitetstilbud, klatring, PT-tjenester og booking av squash til en ekstra kostnad. Det er bare studenter, ansatte ved Sit eller utdanningsinstitusjoner vi samarbeider med, samt noen utvalgte eksterngrupper som har mulighet til å trene hos oss. Du må være fylt 16år for å kunne kjøpe medlemskap hos oss

Generelle medlemsvilkår

  • Sit Trening er en del av Studentsamskipnaden Sit. Medlemsvilkårene er en del av avtalen om medlemskap mellom den som er navngitt i avtalen og Sit Trening, og må godkjennes ved kjøp av medlemskap.
  • Som medlem i Sit Trening forplikter du deg til å sette deg inn i og følge de til enhver tid gjeldene medlemsvilkår, trivsels- og bookingregler som finnes under «Trening» på sit.no.
  • Vi forbeholder oss retten til å utestenge personer som ikke følger regler og vilkår for bruk av sentrene våre. Ved overtredelse kan vi si opp treningsavtalen din med øyeblikkelig virkning, uten plikt til å refundere innbetalt medlemsavgift.
  • Vi forbeholder oss retten til å justere åpningstider og tilgang til sentrene for å sikre god standard på renhold og drift, samt gjøre sesongbaserte tilpasninger. Ved spesielle tilfeller kan enkelte sentre holdes stengt i kortere perioder.
  • All trening skjer på eget ansvar.

Generelle vilkår for Sit trening finner du her

Trivselsregler på sentrene

Bookingregler for gruppetimer

Antidoping

Vi ønsker et trygt og rent treningsmiljø på våre treningssentre. Punktene under gjelder alle som kjøper medlemskap, dagsbillett eller besøker sentrene ifm. kampanjeperioder.