Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Trening>
  3. Vårt treningstilbud i Ålesund

Vårt treningstilbud - Ålesund

I hjertet av campus Ålesund finner du treningssenteret vårt. Senteret ligger sentralt plassert i førsteetasjen i Sundebygget.

Dette er et helt nytt og topp moderne treningssenter med det beste utstyret på markedet. Vi har dedikerte arealer for både styrketrening og utholdenhetstrening, i tillegg til en stor og flott gruppetimesal. I nær tilknytning til senteret finner du NTNUs idrettshall og garderober som kan benyttes. I selve senteret finner du enkle garderobeskap hvor du kan legge fra deg dine viktigste eiendeler.

SE VIDEO

Egentrening

Vi har et variert egentreningsareal inne i senteret, tilrettelagt med ulike soner for kondisjonstrening, kroppsvekttrening og uttøyning. Vi har en bred maskinpark med alt fra møller, trappemaskiner, sykler og romaskiner, til frivekter, kabeltårn og treningsrigger.

Gruppetrening

Ønsker du å trene utholdenhet, styrke eller kanskje yoga? Vi har flere forskjellige, ukentlige gruppetimer som du kan velge imellom. Felles for alle gruppetimene våre er at instruktøren guider deg igjennom hele timen, slik at du får best mulig utbytte av treningsøkten din.

Les om gruppetimene og meld deg på

Fysioterapi

Hos oss får du skreddersydd fysioterapibehandling til en fornuftig pris. Vi tilbyr tett oppfølgning og tilpasst behandling av alle typer muskel- og skjelettplager, mosjons- og idrettsskader.

Les mer og book time til fysio

NTNUI-medlemskap

Visste du at vi samarbeider med NTNUI i Ålesund? Når du kjøper medlemskap hos oss, kan du som NTNU-student få medlemskap hos NTNUI-Ålesund inkludert i prisen. Delta på en rekke aktiviteter og idretter – alt fra fotball, håndball og innebandy, til frisbeegolf og dans. Du vil garantert finne noe som passer deg!

Utendørs treningsrigg

Rett utenfor Ankeret på NTNUs campus finner du en utendørs treningsrigg. Denne treningriggen ble satt opp av Studentparalamentet i samarbeid med Sit, NTNUI og NTNU. Riggen er åpen for alle og kan benyttes til forskjellige former for trening ved bruk av egen kroppsvekt.

HER FINNER DU OSS

lasting