Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Trening>
  3. Vårt treningstilbud på Gjøvik

Vårt treningstilbud på Gjøvik

Du finner treningssenteret vårt i Mustad næringspark, en 5-minutters gåtur fra campus.
Dette er et helt nytt og topp moderne treningssenter (åpnet høsten 2023) med det beste utstyret på markedet. Med hele 800 kvadratmeter til rådighet er det god plass til å trene – enten du vil trene alene eller sammen med vennene dine.

SE VIDEO

Egentrening

I treningssenteret vårt har du gode muligheter til egentrening. Vi har en bred maskinpark med alt fra møller, trappemaskiner, sykler og romaskiner, til frivekter, kabeltårn og treningsrigger. I andre etasje finner du et eget utholdenhetsrom, hvor du kan løpe på mølla med utsikt over hele senteret.

Gruppetimer

Ønsker du å trene utholdenhet, styrke eller kanskje yoga? Vi har et par ukentlige gruppetimer som du kan velge imellom. Felles for alle gruppetimene våre er at instruktøren guider deg igjennom hele timen, slik at du får best mulig utbytte av treningsøkten din.

Les om gruppetimene og meld deg på

Gjestetrening

Skal du hjem på ferie og ønsker å trene? Som studentmedlem hos oss kan du trene gratis hos sju andre studentsamskipnader rundt om i landet når du er på ferie eller ved tilfeldige besøk.

Les mer om gjestetrening

NTNUI-medlemskap

Visste du at vi samarbeider med NTNUI i Gjøvik? Når du kjøper medlemskap hos oss, kan du som NTNU-student få medlemskap hos NTNUI-Gjøvik inkludert i prisen. Delta på en rekke aktiviteter og idretter – alt fra volleyball, løping og håndball, til bordtennis og klatring. Du vil garantert finne noe som passer deg!

Utendørs treningsrigg

Rett utenfor plenen foran S-bygget, på NTNUs campus, finner du en utendørs treningsrigg. Denne treningriggen ble satt opp som et samarbeidsprosjekt med Sit, NTNUI og NTNU. Riggen er åpen for alle og kan benyttes til forskjellige former for trening ved bruk av egen kroppsvekt.

Hvordan får jeg adgang til senteret?

Du kan velge mellom å bruke app og mobil adgang, eller bruke fysisk kort. Adgang i appen aktiverer du enkelt selv etter du har lastet den ned, men ønsker du å benytte fysisk adgangskort så må dette aktiveres fysisk på senteret før det fungerer. Ansatte og studenter ved NTNU bruker sitt NTNU-kort. Alle andre medlemmer får et eget Sit-treningskort. Henvend deg til treningsvertene i våre bemannede åpningstider for å få hentet ut et treningskort eller aktivert ditt NTNU-kort.

Last ned vår app her
lasting