Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Trening>
  3. Vårt treningstilbud på Gjøvik

Vårt treningstilbud på Gjøvik

Du finner treningssenteret vårt i Mustad næringspark, en 10-minutters gåtur fra NTNUs campus.
Dette er et helt nytt og topp moderne treningssenter med det beste utstyret på markedet. Med hele 800 kvadratmeter til rådighet er det god plass til å trene – enten du vil trene alene eller sammen med vennene dine.

SE VIDEO

Egentrening

Vi har varierte og store egentreningsarealer inne i senteret, tilrettelagt med ulike soner for kondisjonstrening, kroppsvekttrening og uttøyning. Vi har en bred maskinpark med alt fra møller, trappemaskiner, sykler og romaskiner, til frivekter, kabeltårn og treningsrigger.

Vi har dedikerte arealer for både styrketrening og utholdenhetstrening, i tillegg til to lyse og luftige gruppetimesaler. Senteret har også moderne dame- og herregarderober med dusjfasiliteter i første etasje.

Gruppetimer

Ønsker du å trene utholdenhet, styrke eller kanskje yoga? Vi har et par ukentlige gruppetimer som du kan velge imellom. Felles for alle gruppetimene våre er at instruktøren guider deg igjennom hele timen, slik at du får best mulig utbytte av treningsøkten din.

Les om gruppetimene og meld deg på

Gjestetrening

Skal du hjem på ferie og ønsker å trene? Som studentmedlem hos oss kan du trene gratis hos sju andre studentsamskipnader rundt om i landet når du er på ferie eller ved tilfeldige besøk.

NTNUI-medlemskap

Visste du at vi samarbeider med NTNUI i Gjøvik? Når du kjøper medlemskap hos oss, kan du som NTNU-student få medlemskap hos NTNUI-Gjøvik inkludert i prisen. Delta på en rekke aktiviteter og idretter – alt fra volleyball, løping og håndball, til bordtennis og klatring. Du vil garantert finne noe som passer deg!

Utendørs treningsrigg

Rett utenfor plenen foran S-bygget, på NTNUs campus, finner du en utendørs treningsrigg. Denne treningriggen ble satt opp som et samarbeidsprosjekt med Sit, NTNUI og NTNU. Riggen er åpen for alle og kan benyttes til forskjellige former for trening ved bruk av egen kroppsvekt.

Hvordan får jeg adgang til senteret?

Ansatte og studenter ved NTNU bruker sitt NTNU-kort. Ta med deg kortet ditt og henvend deg til våre treningsverter i bemannede åpningstider. Alle andre medlemmer får et eget Sit-treningskort. Henvend deg til treningsvertene i bemannede åpningstider for å få hentet ut et treningskort. Kortet må aktiveres ved første besøk, og dette må gjøres i bemannede åpningstider. Etter ditt første besøk i bemannet åpningstid kan du fritt besøke vårt senter, husk bare å scanne adgangskortet ved inngangen ved hvert besøk.

lasting