Vårt treningstilbud

Vårt treningstilbud

Et fullskala treningstilbud i hjertet av campus Ålesund!

Lyst til å trene? Vi har et innholdsrikt treningstilbud på campus Ålesund som du kan benytte deg av, enten du er student ved NTNU eller Ålesund fagskole, eller du er ansatt ved NTNU, Sit eller NMK. 

Treningssenteret innholder dedikerte arealer til utholdenhet- og styrketrening, samt en egen gruppetreningssal. Her har du mange valgmuligheter – enten du er glad i å trene alene eller sammen med andre.

Foto: Sit | Øystein Hermstad
Egentrening

Vi har et variert egentreningsareal inne i senteret, tilrettelagt med ulike soner for kondisjonstrening, kroppsvekttrening og uttøyning. Vi har en bred maskinpark med alt fra møller, trappemaskiner, sykler og romaskiner, til frivekter, kabeltårn og treningsrigger. 

Bli medlem Se våre åpningstider

Foto: Sit | Øystein Hermstad
Gruppetrening

Ønsker du å trene utholdenhet, styrke eller kanskje yoga? Vi har flere forskjellige, ukentlige gruppetimer som du kan velge imellom. Felles for alle gruppetimene våre er at instruktøren guider deg igjennom hele timen, slik at du får best mulig utbytte av treningsøkten din.

Book gruppetime Sjekk gruppetimeregler

Foto: Sit | Øystein Hermstad
Personlig trener

Er du usikker på hvordan du kan komme i gang med treningen eller kanskje trenger du hjelp til å ta treningen din til et nytt nivå? Vi har flere PT-tjenester du kan benytte deg av: PT-intro, PT-timer og PT-duo.

Les mer om våre PT-tjenester

Foto: Sit | Øystein Hermstad
Fysioterapi

Hos oss får du skreddersydd fysioterapibehandling til en fornuftig pris. Vi tilbyr tett oppfølgning og tilpasst behandling av alle typer muskel- og skjelettplager, mosjons- og idrettsskader.

Book fysioterapi

image
NTNUI-medlemskap

Visste du at vi samarbeider med NTNUI i Ålesund? Når du kjøper medlemskap hos oss, kan du som NTNU-student få medlemskap hos NTNUI-Ålesund inkludert i prisen. Delta på en rekke aktiviteter og idretter – alt fra fotball, håndball og innebandy, til frisbeegolf og dans. Du vil garantert finne noe som passer deg!

Les mer om NTNUI-Ålesund Kjøp medlemskap

Foto: Sit | Øystein Hermstad
Utendørs treningsrigg

Rett utenfor Ankeret på NTNUs campus finner du en utendørs treningsrigg. Denne treningriggen ble satt opp av Studentparalamentet i samarbeid med Sit, NTNUI og NTNU. Riggen er åpen for alle og kan benyttes til forskjellige former for trening ved bruk av egen kroppsvekt.