Hvorfor skal jeg trene hos Sit Trening Ålesund?

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

Fordi vi har det beste treningstilbudet for studenter i Ålesund!

Vi i Sit er spesialister på studenter og har utvikle et skreddersydd treningstilbud for studiehverdagen din. Som student er det greit å få mest mulig igjen for pengene dine. Et medlemskap hos oss er tilpasset studentlommeboken: 

  • Student 12 mnd. binding koster fra 185,- per måned. Dette medlemskapet inkluderer medlemskap i NTNUI-Ålesund i prisen.
  • Student uten binding koster fra 265,- per måned.

Kjøp medlemskap nå

I august og september får du også benytte deg av én gratis prøvetime hvis du ønsker å teste senteret før du kjøper deg et medlemskap. Ta kontakt med resepsjonen vår i bemannede åpningstider, så hjelper de deg med dette. 

Et toppmoderne og nytt treningsenter i hjertet av NTNUs campus

Høsten 2022 åpnet vi et helt nytt og moderne treningssenter midt i hjertet av campus Ålesund. Treningssenteret ligger i første etasjen i Sundebygget, så det er lett å komme seg dit – både før og etter forelesning. 

Vi har et variert egentreningsareal inne i senteret, tilrettelagt med ulike soner for kondisjonstrening, kroppsvekttrening og uttøyning. Det inneholder også en bred maskinpark med alt fra møller, trappemaskiner, sykler og romaskiner, til frivekter, kabeltårn og treningsrigger. 

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

 

Et variert og bredt gruppetreningstilbud!

Er du glad i gruppetrening? Da har du noe å glede deg til! Vi har flere gruppetimer i uka og tilbyr noe for enhver smak. Vi tilbyr alt fra yogatimer til styrke- og kondisjonstimer. Alle timene våre ledes av dyktige og energiske instruktører som har fokus på å spre treningsglede og gi deg den beste treningsopplevelsen.

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

 

NTNUI-Ålesund – finn det idrettslaget som passer deg!

Foto: Sit | Øystein Eugene Hermstad

Skal du studere på NTNU og har lyst til å være med i et idrettslag? Når du kjøper medlemskap hos oss er medlemskap hos NTNUI-Ålesund inkludert i prisen. Delta på en rekke aktiviteter og idretter – alt fra innebandy, volleyball og fotball, til frisbeegolf og cheerleading. Du vil garantert finne noe som passer deg!

Sjekk ut NTNUI-Ålesund

 

Er du en som liker å være aktiv ute? Ålesund byr på flotte turmuligheter!

Ålesund blir omtalt som Norges vakreste studieby og byr derfor på mange flotte uteområder. Hva med å ta en rask fottur til Emblemsfjellet, eller en intervalløkt opp trappene til Fjellstua eller dra med en venn på turvandring i Borgundgavlen? Det er også tilrettelagt for utendørs trening i Aksla og Lilleby trimpark, hvor du fritt kan benytte deg av ulike treningsapparater. Det er bare fantasien som setter grenser på hvor du kan trene og Norges vakreste studieby byr definitivt på mange forskjellige treningsmuligheter utendørs!