Sit Kafe ønsker å gi studentene et mattilbud som er tilpasset ulike behov og situasjoner. Vi skal strebe etter å lage næringsrik hverdagsmat, som fremmer læring, er laget fra bunnen av og med gode råvarer.
Lokalt og rettferdig
En stor del av råvarene som brukes i Sit Kafe er hentet fra lokale leverandører, og vi har derfor god kontroll på det vi produserer.
Miljø
Sit Kafe ønsker å redusere matavfall, og har gjort tiltak som buffetservering hvor man selv bestemmer hvor store porsjoner man ønsker, i tillegg til å innføre Dagens kutt, med 50 % på ulike produkter som nærmer seg utløpsdato.
Vi tilbyr:
- Frokost, lunsj og middag
- Påsmurt og kuvert
- Vegetarmat
- Salatbar
- Kaker og bakst
- Kaffe, te og ulike drikkevarer
Spesielle kostbehov
Hver dag finner du middagsretter på menyen som er glutenfrie, laktosereduserte og vegetariske. I tillegg finnes det mange alternativer i vårt generelle matutvalg som er allergivennlige. Les gjerne innholdsfortegnelsen på maten du kjøper, eller spør de ansatte, så er du helt sikker på at du ikke får i deg noe du ikke tåler.
Utvikling av mattilbudet
Mattilbudet utvikles i dialog med studentene. Hvert år har vi samlinger gjennom studentenes matforum. Ønsker du å være en del av dette, ta gjerne kontakt med oss.
Møtemat/catering
(Informasjon om catering kommer.)