Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Barn>
  3. Student og har barn? Da bør du søke barnehageplass hos Sit

Student og har barn? Da bør du søke barnehageplass hos Sit!

Bli en del av vårt lekende felleskap!

I våre barnehager møter vi deg og ditt barn med raushet, forståelse, og nysgjerrighet! Våre ansatte har lang pedagogisk erfaring og legger godt til rette for foreldretilværelsen. Våre barnehager har fleksible åpningstider og tilbyr flere velferdstilbud som kan være med på å gjøre livet enklere for deg og ditt barn.

Barnet ditt vil ta del i et internasjonalt miljø og være delaktige i å forme sin egen hverdag, både gjennom lek, sosialt samspill og utforskende aktiviteter i barnehagene. Sit sine barnehager har en pedagogikk basert på Reggio Emilia-filosofien. Vi ser på barn som kompetente og ønsker å legge til rette for at barns hundrespråklighet kommer til syne.

NB! Husk fristen for hovedopptaket 1. mars - vi gleder oss til å ønske dere velkommen!

Her finner du alt om studentbarnehagene i Sit

Foreldrene har talt:

Ingen tvil om at de har valgt riktig barnehage! Foreldrene er svært fornøyde med Sit-barnehagene, noe som kommer tydelig frem gjennom fjorårets tilfredshetsundersøkelse om barnehagetilbudene. Barnehagene i Trondheim og på Gjøvik scorer spesielt høyt blant foreldre når det gjelder mattilbudet, dyktige ansatte, og et trygt og godt miljø.

Les hvorfor her

Studentbarnehagene våre

Sit har studentbarnehagetilbud i både Trondheim, Gjøvik og Ålesund. Til sammen i de tre byene, har vi omtrent 400 plasser. I Trondheim har vi Moholt og Dragvoll, på Gjøvik har vi Soppen barnehage. I Ålesund har vi ikke egen barnehage, men har et tett samarbeid med Trollhaugen barnehage. Slik kan vi tilby deg eksamensgaranti også her!

Les om studentbarnehagene

Våre spesialtilbud

Kulturverksted, barnepass på eksamensdagen, søskengaranti, familieboliggaranti og utvidet åpningstid er bare noen av tilbudene du kan få hos oss. I tillegg arrangeres den fantastiske kulturfestivalen MiniUKA i Trondheim!

Les om spesialtilbudene våre