Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Barn>
  3. Spesialtilbud til alle studentforeldre

Spesialtilbud til alle studentforeldre

Alle studentforeldre med barn i barnehagealder kan benytte seg av disse spesialtilbudene, også de som ikke har barnehageplass i Sit Barn.

Eksamensgaranti

Eksamen, prosjekter, praksis og oppgaveskriving kan gjøre studiehverdagen travel. Hvis barnet ditt for eksempel blir syk i eksamenstiden, kjenner du kanskje behov for ekstra barnepass. Fortvil ikke, vi er her for deg! Vi kan tilby: Barnepass på eksamensdagen Utvidet åpningstid i barnehagen Annen hjelp etter avtale Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning både for deg og barnet ditt.

Kulturverkstedet

Alle barn i barnehagealder av studenter i Trondheim kan benytte seg av tilbudet «Kulturverkstedet». Kulturverkstedet er et fritidstilbud spesielt for studentbarn, som er åpent tre dager i uken. Her kan barna delta i varierte aktiviteter som formingsaktiviteter, sang, musikk, lek, utkledning, utflukter og turer.

Les mer og finn påmelding

MiniUKA

Hvert annet år inviterer vi deg til MiniUKA! En vanvittig innholdsrik og tradisjonell kulturfestival som i 2023 gikk av stabelen for 8. gang. Festivalen som holdes ved Moholt studentby i Trondheim er så populær at vi har hatt opptil 3000 besøkende innom. Festen er gratis, og arrangeres primært for barn i barnehagealder og studentforeldre, men er åpen for alle.

Her kan du lese alt om MiniUKA

Familiebolig-garanti

Er du student med barn? Da er du garantert bolig og barnehageplass i Trondheim. Garantien på bolig gjelder minimum for 2-roms leilighet og du må henvende deg til Sit Bolig om dette innen 15. mai.

Les mer om vår familiebolig-garanti

Åpen barnehage

To ganger i uken kan du ta med deg barnet ditt i Sit Åpen barnehage i Trondheim. Tilbudet er gratis, og gir deg og barnet ditt en mulighet til å være med i et sosialt fellesskap. På Gjøvik låner vi ut barnehagen til barnebursdager. I tillegg holder vi eksamensåpen barnehage 5–6 timer noen lørdager før eksamen til jul og til sommeren.

Les mer om åpen barnehage

Barn under 1 år

Sit Barn har barnehageplasser for barn under 1 år. Vi har derfor et spesielt fokus på å skape god kvalitet i barnehagetilbudet, også for de aller yngste. Lang erfaring, nyere forskning og teori danner grunnlaget for å møte individuelle behov hos disse barna, og skape gode rammer for positiv tilknytning og læring. Ved oppstart om høsten har vi et eget foreldremøte med foreldre til barn under 1 år. Der informerer vi om hvordan vi legger til rette for at det skal være kvalitet i barnehagehverdagen for de aller yngste. Du som forelder får mulighet til å stille spørsmål, og komme i dialog med andre foreldre i samme situasjon.