Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Trening>
  3. Derfor bør du trene hos Sit

Derfor burde du trene hos Sit

Vi er spesialister på studenter, og har utviklet et skreddersydd treningstilbud for studiehverdagen din.

Vi er studentenes treningssenter!

Kjøper du et medlemskap hos oss, får du tilgang til alle våre treningssenter og et bredt treningstilbud i både Trondheim, Gjøvik og Ålesund.

Sjekk ut våre treningssenter
Vi har fem sentre i Trondheim der to er rene nøkkelkortsentre, og ett på Gjøvik og ett i Ålesund. Innenfor våre bemannede åpningstider, finner du hyggelige resepsjonister og treningsverter som kan hjelpe deg med alle dine spørsmål.
Ved alle våre treningssentrene finner du frivekts- og egentreningsarealer, samt et område for kondisjonstrening – alt med det beste utstyret på markedet.

Studentvennlige priser:

Som student er det greit å få mest mulig igjen for pengene dine! Et medlemskap hos oss er tilpasset studentlommeboken. Tren til oss fra kun 230 kroner per måned:

Se våre treningsmedlemskap

Et variert gruppetreningstilbud!

Er du glad i gruppetrening? Da har du noe å glede deg til! Vi har over 100 gruppetimer i uka og tilbyr noe for enhver smak.

Les mer og meld deg på gruppetime
Vi tilbyr alt fra yoga- og dansetimer til styrke- og kondisjonstimer. Alle timene våre ledes av dyktige og energiske instruktører som har fokus på å spre treningsglede og gi deg den beste treningsopplevelsen.
Gruppetimene varierer mellom våre ulike byer og campuser.

Noen eksempler på gruppetimer

Dans - Foto: Sit/Øystein Eugene Hermstad

Vi samarbeider med idrettslagene

Delta på over 60 aktiviteter og idretter – alt fra håndball, langrenn, volleyball, lacrosse og fotball til dans, fekting, klatring og Tae Kwon Do. Du vil garantert finne noe som passer deg! Når du kjøper medlemskap hos oss, kan medlemskap hos NTNUI/DMMHI være inkludert i prisen.

Se våre medlemskap og hva som er inkludert her

Vil du vite mer?

Alt innhold om trening