Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Trening>
  3. Derfor bør du trene hos Sit

Et bredt treningstilbud!

Kjøper du et medlemskap hos oss, får du tilgang til alle våre åtte treningssenter og et bredt treningstilbud i både Trondheim, Gjøvik og Ålesund. Alle våre sentre har fleksible egentreningsmuligheter med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater. I tillegg finner du velutstyrte gruppesaler med gruppetimer, samt idrettshaller, på flere av sentrene - alt inkludert i medlemskapet ditt.

Sjekk ut våre treningssenter

Studentvennlige priser

Som student er det greit å få mest mulig igjen for pengene dine! Et medlemskap hos oss er tilpasset studentlommeboken. Tren hos oss fra kun 230 kroner per måned.

Se våre treningsmedlemskap

Et variert gruppetreningstilbud!

Er du glad i gruppetrening? Da har du noe å glede deg til! Vi har over 100 gruppetimer i uka og tilbyr noe for enhver smak - alt fra yoga, spinning, step- og styrketimer. Alle timene er ledet av dyktige instruktører som har fokus på å spre treningsglede og gi deg gode treningsopplevelser.

Les mer om de ulike timene

Noen eksempler på gruppetimer

Dans - Foto: Sit/Øystein Eugene Hermstad

Vi samarbeider med idrettslagene

Delta på over 60 aktiviteter og idretter – alt fra håndball, langrenn, volleyball, lacrosse og fotball til dans, fekting, klatring og Tae Kwon Do. Du vil garantert finne noe som passer deg! Når du kjøper medlemskap hos oss, kan medlemskap hos NTNUI/DMMHI være inkludert i prisen.

Se våre medlemskap og hva som er inkludert her