Mat

Mat

Har du ikke tid til å spise frokost eller smøre matpakke? Vi serverer både frokost, lunsj og middag. Du finner oss i 1. etasje i sentralbygget.

Mitt studiested

Sit Kafe Gjøvik

Dagens meny

  • Mandag

    • Plukk og mix fra Varmmatbuffet og salatbar 16,90 kr pr.hg
    • Kyllingburrito, fisk og vegetar 16,90 kr.pr hg
    Vis hele uken
  • Tirsdag

    • Plukk og mix fra varmmatbuffet og salatbar 16,90 kr pr.hg
    • Burgerbuffet 16,90 kr pr.hg
  • Onsdag

    • Plukk og mix fra varmmatbuffet og salatbar 16,90 kr.pr hg
    • Lammegryte på kokkens vis, fisk og vegetar 16,90 kr.pr hg
  • Torsdag

    • Plukk og mix fra varmmatbuffet og salatbar 16,90 kr pr hg
    • Røkte kjøttpølse, fisk og vegetar 16,90 kr pr hg
  • Fredag

    • Plukk og mix fra varmmatbuffet og salatbar 16,90 kr pr hg
    • Tacofredag 16,90 kr.pr hg

Tilbud og kampanjer

Ukas tilbud / This weeks offers

- Litago, alle typer, 15 kr / Litago (flavoured milk), NOK 15
- Frukt, 3 for 15 kr / Fruit, 3 pieces NOK 15
-
Pepsi (max, vanlig, lime) 15 kr / Pepsi, NOK 15

Har du ikke kaffeavtalen? Nå får du avtalebåndet for bare 34,50 og du får kaffe og te i alle være kantiner og kiosker for bare 10 kr, resten av semesteret!
Get the Coffe Deal for NOK 34,50, and get black coffee or tea for NOK 10 the rest of the semester!

 

Åpningstider

I dag: 08:00-16:00. Varmmat 10:30 - 15:30
I morgen: 08:00-16:00. Varmmat 10:30 - 15:30

Mandag–torsdag: 08.00–16.30. (varmmat 10.30 – 16.30).
Fredag: 08.00–15.00. (varmmat 10.30-14.30).

Unntak

24.01.2022: 08:00–16:00 (Varmmat 10:30 - 15:30)
25.01.2022: 08:00–16:00 (Varmmat 10:30 - 15:30)
26.01.2022: 08:00–16:00 (Varmmat 10:30 - 15:30)
27.01.2022: 08:00–16:00 (Varmmat 10:30 - 15:30)

Krus kaffebar

Åpningstider

I dag: 08.30-14.15.
I morgen: 08.30-14.15.

Mandag–fredag: 08.30–14.15.

Kontakt oss

Kontakt oss

Hva synes du om Sits mattilbud?

Gi oss din mening om mattilbudet i kantina på Gjøvik.

Vi oppfordrer deg til å ikke sende taushetsbelagte eller sensitive opplysninger. Les mer om hvordan vi behandler disse henvendelsene.