Gjøvik

Hidden on mobile

Hidden on mobile

Aktuelt

Aktuelt

Stress og nerver i eksamenstiden

Maren Kronlund er rådgiver i Sit, og gir deg sine beste tips til hvordan du kan håndtere stress, nerver og bekymringer før eksamen.

Nye millioner skal gjøre det enda litt bedre å være student i Gjøvik

Vi er allerede i gang med utvikling av nye sosiale tiltak og møteplasser i Gjøvik. Se hva vi har tenkt å bruke pengene fra Kunnskapsdepartementet på!

Gratis havregrøt i eksamenstiden

Få en god start på dagen med en sunn, god og næringsrik frokost! Du får gratis havregrøt fram til kl. 10.00 på alle campuser 9. - 25. mai. Er du ikke så tidlig på campus? Lag din egen grøt hjemme!

Trener du hos Sit? Få med deg dette!

Vi i Sit vil at du skal ha et innholdsrikt, variert og rimelig treningstilbud hos oss – både under og etter studiene. Visste du at du kan gjestetrene gratis andre steder i landet?

Stilken fikk studentmatprisen!

På årets studentmatkonferanse på Lillehammer, stakk Stilken av med studentmatprisen! Prisen går hvert år til et tilbud som er studentrettet, prisgunstig, smart og innovativt!

Kenneth K. Stange og Monja L. Jakobsen valgt inn i Sit-styret!

Kenneth og Monja er valgt inn som studentrepresentanter i Sit-styret. Begge ønsker å ha fokus på hvordan Sit kan tilrettelegge for god psykisk helse blant studenter.  

Kontakt oss

Kontakt oss

Kontakt oss / gi oss en tilbakemelding

Har du spørsmål eller innspill? Kontakt oss – vi svarer så raskt vi kan.

Vi oppfordrer deg til å ikke sende taushetsbelagte eller sensitive opplysninger. Les mer om hvordan vi behandler disse henvendelsene.

Vis kart
Skjul kart

Filtrer kart

sosiale medier