Gjøvik

Aktuelt

Aktuelt

Bli med på åpningsfest hos Sit Trening Gjøvik!

Vi har gleden av å invitere alle studenter og ansatte til en spennende åpningsfest på vårt nye og moderne treningssenter i Mustad næringspark. Åpningsfesten vil finne sted mandag 2. oktober fra klokken 14.30.

En av tre studenter kan ha en psykisk lidelse

33,9 % av norske studenter som har svart på en ny tilleggsundersøkelse til Studentenes helse- og trivselsundersøkelse (SHoT) kan ha en nåværende psykisk lidelse. I undersøkelsen finner vi at de psykiske lidelsene som er mest utbredt blant studenter er depresjons- og angstlidelser.  

Velkommen på trening!

Vi gleder oss veldig til å ønske alle våre medlemmer og studenter velkommen på trening! Vi åpner dørene til vårt nye treningssenter i morgen, torsdag 14. september, klokken 17.00.

Bekymringsfulle funn om ruslidelser blant norske studenter

Ferske tall fra SHoT tilleggsundersøkelse 2023 viser et bekymringsfullt omfang av ruslidelser blant norske studenter. 

Dette kan vi tilby deg som student!

Når du betaler semesteravgiften får du tilgang på en rekke tilbud og tjenester hos Sit. Noen er helt gratis og andre har studentvennlige priser. Her er noe av det vi kan tilby deg!

5 tips til en god studiestart!

Å være ny student er en spennende, lærerik og utfordrende opplevelse som du vil huske og ta med deg for resten av livet. Her får du fem tips til en god studiestart!

Kontakt oss

Kontakt oss

Kontakt oss / gi oss en tilbakemelding

Har du spørsmål eller innspill? Kontakt oss – vi svarer så raskt vi kan.

Vi oppfordrer deg til å ikke sende taushetsbelagte eller sensitive opplysninger. Les mer om hvordan vi behandler disse henvendelsene.

sosiale medier

Vis kart
Skjul kart

Filtrer kart