Gjøvik

Er du student og har barn?

Da bør du søke barnehageplass hos Sit!

Les mer

image

Bli med på kurs

Litt stressa? Dårlig til å planlegge studiehverdagen? Redd for å ta ordet? Vi kan hjelpe deg! Prøv ett eller flere av våre kurs, spesialtilpasset hverdagslivet til deg som student. Vi har både enkle kurs og samtalegrupper med ulike temaer, og foreningskurs - alt er gratis! 

Sjekk alle kurstilbudene

Aktuelt

Aktuelt

Monja og Erik valgt som studentrepresentanter i styret

Etter et styrevalg med flere dyktige kandidater, har Velferdstinget valgt Monja Lien Jakobsen og Erik Johansen inn til styret i Sit. 

Kanelbolleonsdag hele uka

Kanelbolleonsdag er jo strengt tatt bare én dag i uka - i alle fall på campus - men hvem sier man bare kan spise kanelboller på onsdager? Her har du oppskriften som garantert vil få deg i godt humør.

Foreldrene har talt: Ingen tvil om at de har valgt riktig barnehage!

Foreldrene er svært fornøyde med Sit-barnehagene, noe som kommer tydelig frem gjennom fjorårets tilfredshetsundersøkelse om barnehagetilbudene. Barnehagene i Trondheim og på Gjøvik scorer spesielt høyt blant foreldre når det gjelder mattilbudet, dyktige ansatte, og et trygt og godt miljø.

Dette er de nominerte - nå kan du stemme på din favoritt!

Lørdag 27. Januar arrangeres årets galla for studentfrivilligheten på Gjøvik. Nå er nominasjonene inne til de fem ulike prisene, og du kan gå inn og stemme frem favoritten deres! NB! Frist 16.01.24 

Aspås konstitueres som administrerende direktør

Styret i Sit konstituerer boligdirektør Lisbeth Glørstad Aspås til stillingen som administrerende direktør fra 1. januar 2024.

Audhild Kvam slutter i Sit - blir konsernsjef i Tensio

Administrerende direktør Audhild Kvam forlater Sit for å tiltre stillingen som konsernsjef i Tensio.

Kontakt oss

Kontakt oss

Kontakt oss / gi oss en tilbakemelding

Har du spørsmål eller innspill? Kontakt oss – vi svarer så raskt vi kan.

Vi oppfordrer deg til å ikke sende taushetsbelagte eller sensitive opplysninger. Les mer om hvordan vi behandler disse henvendelsene.

sosiale medier

Vis kart
Skjul kart

Filtrer kart