Sits mattilbud

Sit Kafe ønsker å gi studentene et mattilbud som er tilpasset ulike behov og situasjoner. Vi skal strebe etter å lage næringsrik hverdagsmat, som fremmer læring, er laget fra bunnen av og med gode råvarer.

Vi serverer frokost, lunsj og middag, vi tilbyr grillretter og salatbar, samt varm og kald drikke. Skulle du få lyst på det, kan vi også friste med snacks og noe godt til kaffen.

Dagens meny og tilbud

Lokalt og rettferdig

En stor del av råvarene som brukes i Sit Kafe er hentet fra lokale leverandører, og vi har derfor god kontroll på det vi produserer. 

Miljø

Sit Kafe ønsker å redusere matavfall, og har gjort tiltak som buffetservering hvor man selv bestemmer hvor store porsjoner man ønsker, i tillegg til å innføre Dagens kutt, med 50 % på ulike produkter som nærmer seg utløpsdato.

Spesielle kostbehov

Hver dag finner du middagsretter på menyen som er glutenfrie, laktosereduserte og vegetariske. I tillegg finnes det mange alternativer i vårt generelle matutvalg som er allergivennlige. Les gjerne innholdsfortegnelsen på maten du kjøper, eller spør de ansatte, så er du helt sikker på at du ikke får i deg noe du ikke tåler.

Utvikling av mattilbudet

Mattilbudet utvikles i dialog med studentene. Hvert år har vi samlinger gjennom studentenes matforum. Ønsker du å være en del av dette, ta gjerne kontakt med oss.

Studentenes matforum