Ålesund

Bli eksamensklar!

Vi har gode tilbud som kan være med på å styrke deg så vel som gi deg motivasjon, mestring og glede denne eksamensperioden.

Les mer!

Aktuelle tilbud

Aktuelle tilbud

Hos oss får du skreddersydd behandling til en fornuftig pris. Vi tilbyr tett oppfølging og tilpasset behandling av alle typer muskel- og skjelettplager, mosjons- og idrettsskader. Alle med treningsmedlemskap hos oss får 10% rabatt på behandlingene.

 

aktuelt

aktuelt

Å være fysisk aktiv er viktig – spesielt i eksamensperioden!

Er du en av de som utsetter treningen til etter eksamen? Vi gir deg 7 råd til hvordan du kan prioritere fysisk aktivitet og trening i eksamensperioden.

Snakk om det, mann!

I forbindelse med Movember setter Sit fokus på mannlige studenters helse. Kristian og Eirik, studentlivsrådgivere i Sit, snakker om psykiske helse, å være en venn og om hvorfor det er så viktig at menn snakker sammen.

–Din seksuelle helse varer livet ut!

Sit markerer Movember ved å sette søkelyset på mannlige studenters helse! Våre helsesykepleiere forteller om hvorfor det er viktig at du tar din seksuelle helse på alvor tidlig.

-Velkommen tilbake til campus!

Vi gleder oss over å ønske studenter i alle våre tre byer hjertelig velkommen tilbake til campus med denne hilsenen fra Audhild Kvam, administrerende direktør i Sit.

Gratis havregrøt mandager og torsdager!

Få en god start på dagen med gratis havregrøt på mandager og torsdager!

 

Ytring: Vi trenger et mer mangfoldig blikk på studentlivet!

Studentene våre trenger mer enn behandling og psykologer for å ha et bra studentliv, skriver prosjektleder i Sit, Siri Bjaarstad, i Universitetsavisa.

Kontakt oss

Kontakt oss

Besøksadresse Sit Ålesund

Larsgårdsveien 2, 6009 Ålesund

Sentralbord

[email protected]
73 53 90 00

Kontaktinformasjon for hele Sit

Kontakt oss / gi oss en tilbakemelding

Har du tilbakemeldinger eller spørsmål?

Vi oppfordrer deg til å ikke sende taushetsbelagte eller sensitive opplysninger. Les mer om hvordan vi behandler disse henvendelsene.

Vis kart
Skjul kart

Filtrer kart

Sosiale medier