Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Trener du hos Sit? Få med deg dette!

Trener du hos Sit? Få med deg dette!

Vi i Sit vil at du skal ha et innholdsrikt, variert og rimelig treningstilbud hos oss – både under og etter studiene. Visste du at du kan gjestetrene gratis andre steder i landet?

Publisert Oppdatert
Foto: Sit ved Øystein Hermstad

Å trene er noe av det beste du kan gjøre i studietiden. Trening har dokumentert effekt på både fysisk og psykisk helse, og kan i tillegg hjelpe deg til å prestere bedre på skolen. Vi i Sit er opptatt av at du skal ha et innholdsrikt, variert og rimelig treningstilbud hos oss – både under og etter studiene.

Tren hos oss når studietiden er ferdig

Begynner studietiden å nærme seg slutten? Du kan heldigvis fortsette å trene hos oss selv om du er ferdig som student! Alt du trenger å gjøre er å endre medlemskapet ditt til et eksternmedlemskap.

Med eksternmedlemskap har du tilgang til de samme tilbudene som tidligere, og du har også mulighet til å fryse medlemskapet i kortere perioder, slik som studentmedlemskapene våre.

Kontakt oss på trening@sit.no for å fikse eksternmedlemskap. Vi vil veldig gjerne fortsette å treffe deg på trening!

Se priser og les mer om tilbudet

Foto: Sit ved Øystein Hermstad

Som student kan du trene gratis hos andre studentsamskipnader

I løpet av året reiser du kanskje hjem for å tilbringe en ferie, delta på et arrangement eller for å holde deg unna studentlivets mange fristelser i eksamenstiden. Visste du at du som aktivt medlem i Sit Trening kan gjestetrene gratis hos syv andre studentsamskipnader i landet? Du kan gjestetrene inntil 15 dager spredt utover et kalenderår, i tillegg til to måneder på sommeren.

Dette gjør at du slipper å fryse eller si opp medlemskapet ditt dersom du skal være borte fra Trondheim, Gjøvik eller Ålesund i en periode. Vær obs på at dersom du fryser medlemskapet ditt, har du ikke rett på gjestetrening.

Se hvor du kan gjestetrene

Flytte fra Trondheim, Gjøvik eller Ålesund? Husk å si opp medlemskapet ditt!

Skal du flytte fra Trondheim, Gjøvik eller Ålesund, så er det viktig at du husker å si opp medlemskapet ditt. Det gjør du ved å be en av våre resepsjonister om å legge inn oppsigelse neste gang du er på trening, eller ved å sende en e-post til trening@sit.no med følgende informasjon:

  • Fullt navn
  • Telefonnummer
  • Ønsket dato for oppsigelse, da du har mulighet til å si opp lenger fram i tid
  • Årsak til oppsigelse

Husk at medlemskap med bindingstid må løpe ut bindingstiden før du kan si opp medlemskapet.
Medlemskap uten binding har 1 måned oppsigelsestid fra påfølgende kalendermåned. Det vil si at dersom du sier opp i mai måned, vil fakturaen med forfall 20. mai være den siste du trenger å betale. Da kan du fortsatt trene hos oss ut juni.

Les mer om medlemskap og vilkår

lasting