Nominer en ildsjel til årets Frivillighetsgalla

Vi arrangerer frivillighetsgalla lørdag 3. februar i Fjellhaven, for studentfrivilligheten på Campus. Her kan du se stemningen under arrangementet i 2023! Foto: Sit

Vi arrangerer frivillighetsgalla 27. januar i Fjellhaven, for studentfrivilligheten på Campus. Her kan du se stemningen under arrangementet i 2023! Foto: Sit

 

Frivillighetsgallaen er en storslått feiring med gallamiddag, prisdryss og underholdning for alle studentfrivillige på Campus Gjøvik. Nå kan du nominere de du synes fortjener å hedres for innsatsen de gjør som frivillig!

Kjenner du noen som bør hedres for jobben de gjør?

Frivillighetsgallaen er viktig for å feire innsatsen de studentfrivillige har lagt ned for sin organisasjon og sine medlemmer i året som har vært.

Kjenner du en ildsjel som har lagt ned spesielt mye innsats i frivillighet i året som har gått? Kanskje vet du om noen som gjør livet i frivilligheten enda litt bedre bare ved å være seg selv? Har du lagt merke til en frivillig som har utmerket seg positivt på noen måte? Da kan du gjøre litt stas på de ved å sende inn en nominasjon til en av de gjeve prisene nedenfor!

Husk å nominere før 15. desember 2023

Alle foreninger og/eller medlemmer oppfordres til å nominere kandidater til prisene nedenfor ved å sende nominasjon med en utfyllende begrunnelse for hvorfor vedkommende fortjener prisen, til [email protected].

Oversikt over hvilke foreninger og personer som er nominert vil bli offentliggjort 1. januar 2024. Gallaen holdes 27. januar i Fjellhaven. 

 

Disse prisene deles ut på Frivillighetsgallaen 2024:

 

Årets frivillige 

En person som har lagt ned en ekstraordinær innsats for å forbedre studentfrivilligheten på Gjøvik.

 

Årets moroklump 

Den som alltid sprer glede, positivt humør, løfter stemninga i rommet og er motiverende av natur.

 

Rookie of the year 

En person som har debutert i frivilligheten i løpet av året og latt seg bemerke ved å gjøre en positiv forskjell.

 

Årets vimsekopp

En sjarmerende vimsekopp, som kan ha en tendens til å glemme tiden eller ting. Har ikke alltid oversikt, men foreningen ville ikke vært den samme uten. 

 

Årets forening 

En forening som har inspirert, engasjert, eller på andre måter bidratt sterkt for å lage faglige eller sosiale møteplasser for sine medlemmer. Foreningen er også særlig gode på en eller flere av punktene under:

  • Kontinuitet i arbeidet i foreninger 
  • Godt miljø 
  • Synlighet over for studentene på Campus Gjøvik 
  • Har hatt utvikling og fremgang 
  • Er åpne og gode på å involvere og inkluderer nye og gamle medlemmer   

Kjenner du en student eller forening som matcher en eller flere av disse beskrivelsene? Send din nominasjon med begrunnelse til [email protected]!