Byggeprosjekter

Byggeprosjekter i Sit

Vi bygger rom for meningsfulle studentliv

Nytenkende og bærekraftig

Sit bygger nye studentboliger og sambruksbygg med lokal forankring og blikket mot fremtiden. Vi legger stor vekt på bærekraftige løsninger som skal gi kvalitet og mening til studentene og andre brukere av byggene våre. Vi er alltid villige til å gå litt lenger og jobbe litt hardere for å finne de løsningene som både gir det lille ekstra og fortsatt er innenfor rammene vi har.

Illustrasjon av Powerhouse Moholt. Prolog/Snøhetta

Sit, Skanska og Snøhetta innleder banebrytende samarbeid om utvikling og bygging av Powerhouse-studentboliger på Moholt.

Les mer

Illustrasjon av ny fasade i Klostergata 56

De gamle studentboligene i Klostergata 56 rives for å gi plass til dobbelt så mange studenter.

Les mer

Foto: Sit

På den gamle industritomta i Nardovegen 12-14 planlegger vi å bygge 6-800 studentboliger, og flotte, nye grøntarealer som både skal bli til glede for studentene som skal bo der, men som også skal være åpne og innbydende arealer som naboene kan benytte seg av.

Les mer

image

Kollektivblokkene i Moholt alle på Moholt studentby gjennomgår for tiden en massiv oppgradering. Alle kollektivene bygges om, gamle boder blir til boliger, asfalterte rundkjøringer blir flotte grøntområder, det bygges ny geovarmesentral, et sykkelverksted og nye, utendørs sosiale soner.

Les mer

image

Kallerud studentby får 98 nye studentboliger og ny driftsentral.

Les mer

Røverdalen studentboliger

Sit og Gjøvik kommune samarbeider for å bygge 248 nye studentboliger på toppen av et splitter nytt parkeringshus i Røverdalen.

Les mer

Klostergata 18 ribbet innvendig

Klostergata 18 totalrenoveres innvendig og får plass til 25 studenter.

 

Les mer

Avsluttede prosjekter
Sundebygget

Sundebygget åpnet høsten 2022 og er et flott flerbruksbygg midt på NTNUs campus i Ålesund. Her finnes det både studenthus og konsertlokale, studentboliger, treningssenter, arealer til studentfrivilligheten, innovasjonshub, og mere til. 

Les mer