Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Foreldrene har talt: Ingen tvil om at de har valgt riktig barnehage!

Foreldrene har talt: Ingen tvil om at de har valgt riktig barnehage!

Foreldrene er svært fornøyde, spesielt når det gjelder mattilbudet, dyktige ansatte, og et trygt og godt miljø.

Kontaktpersoner
Publisert Oppdatert
Sit barnehager
Sits barnehager har fornøyde foreldre. (Foto: Sit/Kristian Thorsen),

Barnehagene i Trondheim og på Gjøvik scorer spesielt høyt blant foreldre når det gjelder mattilbudet, dyktige ansatte, og et trygt og godt miljø.

Engasjerte ansatte og skreddersøm for studentforeldre

Undersøkelsen viser at tilbud som eksamensgaranti og mulighet for utvidet åpningstid oppleves svært positivt blant studentforeldre. Eksamensgarantien sikrer barnepass for foreldre hvis det skulle oppstå sykdom i eksamensperioden, og dette skaper nødvendig fleksibilitet i en ellers travel studenthverdag. Barnehagene skiller seg også ut med ansattes oppfølging av barna, deres høye kunnskapsnivå, og at de alltid oppleves som imøtekommende og løsningsorienterte.

Vi er kjempefornøyde. Setter enormt stor pris på engasjerte ansatte som skaper trygge rammer, mye uteaktivitet og ulike kulturelle aktiviteter.

- Tilbakemelding fra forelder

Variert, sunn og hjemmelaget mat!

En av de mest fremtredende positive tilbakemeldingene er knyttet til maten som serveres i barnehagene. Både store og små er svært fornøyde med at alle måltider blir servert i barnehagen, og at det hver dag serveres varm lunsj.

Maten som serveres i Sit-barnehagene lages av barnehagenes egen kokk eller kjøkkenansvarlig, og består av kvalitetsråvarer med et fokus på næringsrike og varierte måltider. Som travel studentforelder på budsjett, gir dette også en lettelse ved å slippe å tenke på frokost og matpakke!

Fornøyd med at barna får variert og god varmmat hver dag! Dette har ikke vært standard der vi hadde barna tidligere. Stort pluss.

Tilbakemelding fra forelder

Vår pedagogikk

Å gi barna mulighet til å være delaktige i å forme sin egen hverdag er et grunnleggende utgangspunkt for den pedagogiske tenkningen i våre barnehager. Vi legger stor vekt på at personalet og foreldrene i samarbeid skal legge til rette for et best mulig læringsmiljø, hvor utvikling av relasjonskompetanse og språkstimulering er spesielt viktige områder. Studenter fra hele verden velger studentbarnehagene, og hos oss får ditt barn være en del av et internasjonalt miljø.

Student med barn? Søk barnehageplass hos oss!

Vi har kunnskap om barn og deres utvikling, og har lang erfaring med å imøtekomme behovene til studenter og foreldre.

Sit-barnehagene i Trondheim og Gjøvik er svært stolte av tilbakemeldingene vi mottar fra foreldrene til våre minste medlemmer, og vil fortsette å jobbe for å opprettholde den gode og høye standarden.

Dersom du også ønsker barnehageplass til ditt barn fra august, kan du søke til hovedopptaket frem til 1. mars.

lasting