Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Sit Labs>
  3. Sit Labs - sommerverter

Sit Labs - sommerverter

Sommerverter var et samarbeid med Sit råd sommeren 2021. Prosjektet var et initiativ til å skape en rekke sosiale aktiviteter som strakte seg fra livlige grillkvelder og strikkekvelder, til energiske turer og volleyballturneringer. Byens perlerble utforsket gjennom byvandringer og besøk i blant annet Nidarosdomen.

Det var god stemning og nye vennskap, et bevis på at samtale er en universell oppskrift på samhørighet. Det som startet med mange enkeltpersoner som kom alene, blomstret raskt til grupper av medstudenter som gledet seg til å møtes igjen. Denne sommeren var spesielt viktig for internasjonale studenter som ikke kunne reise hjem på grunn av reiserestriksjoner relatert til covid-19. I denne tiden ble "Sommerverter" en arena for samhold og støtte.

Videre bidro Sommervertene til å forbedre studentlivet ved å etablere og pusse opp flere studentlounger på campus, noe som ga studentene en følelse av tilhørighet og hjem i en tid hvor verden var uvanlig stille. Med stort oppmøte og entusiasme viste Sommerverter-prosjektet at selv i de stille sommermånedene, kan varmen fra et fellesskap tine en kjølig sosial distanse.