Teknobyen studentboliger

På Teknobyen studentboliger bor 116 studenter i hybler eller parleiligheter med egne bad. Alle deler et kjøkken på 150 kvm, en stue på 220 kvm og en veranda på 110 kvm. Dette er stedet for deg som er sosial og utadvendt, og som ønsker å bli kjent med mange nye mennesker.

Teknobyen studentboliger, fasade
Teknobyen studentboliger ligger rett ved campus Gløshaugen, Elgeseter og Øya, og i gangavstand til campus Kalvskinnet.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Post

Alle postkassene finner du ved inngangen i 1. etasje.

Avfallshåndtering

Søppelinnkast for restavfall finner du ved kjøkkenet i 2. etasje og i bakgården i 1. etasje. Miljøstasjon for papp, papir, plast, glass og metall finner du rett utenfor inngangsdøren. Har du behov for å fjerne større gjenstander, send en forespørsel til [email protected].

Bod

Hver boenhet har egen bod i kjelleren. Husnøkkelen passer til boden, og du benytter adgangsbrikken for å åpne døren inn til bodområdene.

Parkering

Det er ingen parkeringsplasser i forbindelse med Teknobyen studentboliger. Kontakt Trondheim Parkering dersom du vil undersøke muligheten for soneparkering i området.

Sykkelparkering

Sykler kan parkeres i bakgården eller i kjelleren. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 eller Beboerutvalget for sykkeloblat.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren og har integrert vaskemiddel og skyllemiddel. Vaskeriet er åpent mellom kl. 08.00–22.00.

Bruk av vaskeriene
Booking av vaskemaskin

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Logg inn på hybel.sit.no og velg «Kontakt vaktmester» fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din hvis du skal studere utenbys en periode eller avtjene verneplikt.

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på [email protected], så hjelper vi deg.

Beboerutvalget

Teknobyen studentboliger har et eget beboerutvalg som du kan kontakte dersom du lurer på noe. Send e-post til [email protected].