Moholt studentby

Moholt studentby er Trondheims største studentby, og er kjent for et stort, sosialt og internasjonalt miljø. Studentbyen ligger i gang- og sykkelavstand fra NTNU Dragvoll og Gløshaugen, og den er like i nærheten av NTNUs campus på Moholt.

Moholt studentby fra lufta

Oversiktsbilde av Moholt studentby og Moholt allmenning.

I de klassiske røde murblokkene på Moholt studentby deler fire og fire studenter kjøkken og bad i kollektivene. I tillegg rommer de 177 2-roms og 144 3-roms leiligheter, som alle er godt egnet for barnefamilier, vegg i vegg med toppmoderne studentbarnehage.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

Det er 10 avfallsstasjoner på Moholt studentby. Ved Herman Krags veg 12, 13, 22, 23, 37, 43 og 53, i bunnen og toppen av Moholt alle, og ved Prestekragevegen 4. Det er miljøstasjon for farlig avfall og glass og metall på parkeringsplassen ved Bregnevegen 65.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, tar du kontakt med vaktmester ved å logge deg på hybel.sit.no og velge "Kontakt vaktmester" fra menyen.

Sikringsskap

Sikringsskapet finner du utenfor leiligheten/kollektivet, i trappeoppgangen.

Bod

Alle beboere har tilgang til bod som ligger i 1. etasje eller kjelleren. Leilighetene har egne boder.

Parkering

Det er et begrenset antall regulerte parkeringsplasser tilgjengelige (se kart). Som beboer kan du søke om å leie parkeringsplass på Moholtområdet. Parkering skal kun skje på anvist sted. Du risikerer bot fra Trondheim parkering dersom du parkerer langs veien eller i oppkjørslene.

Les mer om parkering

Parkeringsplassene på Moholt-området

Sykkel- og barnevognparkering

Det er egne oppbevaringsrom for sykler og barnevogner. Sykkelen din må merkes med gyldig sykkeloblat. Oblat får du i Sit Boligs resepsjon, eller på aktivitetshuset.

Vaskeri

Vaskeriet finner du i Moholt allmenning 10. Vaskemaskinene har integrert vaskemiddel og skyllemiddel.

Bruk av vaskeriene

Skader, feil og mangler

Logg på hybel.sit.no og velg "Kontakt vaktmester" fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om bytte av bolig og fremleie.

Prisliste

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på [email protected], så hjelper vi deg.

Bomiljø og aktiviteter

Studenthuset Loftet på Moholt allmenning

Midt i hjertet av Moholt studentby, i Moholt allmenning 1, ligger studenthuset Loftet. Der kan du sitte og lese på dagtid, spille bordtennis og brettspill, delta på quiz og filmkvelder, gå på konserter, og bli kjent med naboene dine og andre studenter. Loftet drives av Sits husverter, og de hjelper deg gjerne hvis det er noe du lurer på.

Har du en studentforening eller vennegjeng som ønsker å arrangere noe på Loftet, er det fullt mulig, så lenge det er i tråd med retningslinjene for bruk av huset. Først og fremst vil det si at arrangementet skal være åpent for alle studenter, og at det skal være politisk og religiøst nøytralt. Husvertene er alltid til stede når Loftet er i bruk. Send en e-post til [email protected] for mer informasjon.

Åpningstider og annen informasjon om Loftet finner du her.
Du kan også holde deg oppdatert på hva som skjer på Loftet på Instagram @sitloftet og følg gjerne Loftet på Facebook.

Studentkjellere

Det finnes flere studentkjellere på Moholt studentby. Disse brukes til sosiale sammenkomster av linjeforeninger fra NTNU, og andre frivillige studentlag og -organisasjoner.