Moholt studentby

Moholt studentby er Trondheims største studentby, og er kjent for et stort, sosialt og internasjonalt miljø. Studentbyen ligger i gang- og sykkelavstand fra NTNU Dragvoll og Gløshaugen, og den er like i nærheten av NTNUs campus på Moholt.

Moholt studentby fra lufta

Oversiktsbilde av Moholt studentby og Moholt allmenning.

I de klassiske røde murblokkene på Moholt studentby deler fire og fire studenter kjøkken og bad i kollektivene. I tillegg rommer de 312 2-roms og 12 3-roms leiligheter, som alle er godt egnet for barnefamilier, vegg i vegg med toppmoderne studentbarnehage.

Det foregår en del arbeid på Moholt-området for tiden. Les mer om hva som foregår her

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien. Det er ikke trådløst, så du trenger egen nettverkskabel.

Avfallshåndtering

Det er 10 avfallsstasjoner på Moholt studentby. Ved Herman Krags veg 12, 13, 22, 23, 37, 43 og 53, i bunnen og toppen av Moholt alle, og ved Prestekragevegen 4. Det er miljøstasjon for farlig avfall og glass og metall på parkeringsplassen ved Bregnevegen 65.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, tar du kontakt med vaktmester ved å logge deg på hybel.sit.no og velge "Kontakt vaktmester" fra menyen.

Sikringsskap

Sikringsskapet finner du utenfor leiligheten/kollektivet, i trappeoppgangen.

Bod

Alle beboere har tilgang til bod.som ligger i 1. etasje eller kjelleren. Leilighetene har egne boder.

Parkering

Det er et begrenset antall regulerte parkeringsplasser tilgjengelige (se kart). Som beboer kan du søke om å leie parkeringsplass på Moholtområdet. Parkering skal kun skje på anvist sted. Du risikerer bot fra Trondheim parkering dersom du parkerer langs veien eller i oppkjørslene.

Les mer om parkering

Parkeringsplassene på Moholt-området

Sykkel- og barnevognparkering

Det er egne oppbevaringsrom for sykler og barnevogner. Sykkelen din må merkes med gyldig sykkeloblat. Oblat får du i Sit Boligs resepsjon, eller på aktivitetshuset.

Vaskeri

Vaskeriet finner du i Moholt allmenning 10. Vaskemaskinene har integrert vaskemiddel og skyllemiddel.

Bruk av vaskeriene

Skader, feil og mangler

Logg på hybel.sit.no og velg "Kontakt vaktmester" fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og –boliger og mulighetene for å beholde boretten din hvis du skal bo utenbys, eller må ta pause fra studiene i en periode.

Prisliste

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.

Bomiljø og aktiviteter

Aktivitetshus og lån av utstyr

På Moholt studentby er det et Aktivitetshus. Der kan du låne feltseng og annet utstyr, eller stikke innom for å ta en kaffe, spille spill og bli kjent med naboene dine og andre studenter som bor hos Sit. Aktivitetshuset drives av Sits husverter, og de hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på.

Dersom foreningen eller vennegjengen din ønsker å arrangere noe på Aktivitetshuset, er det mulig dersom det følger retningslinjene for bruk av huset. Først og fremst vil det si at alle aktiviteter skal være åpne for alle studenter, alkoholfrie, og politisk og religiøst nøytrale. Husvertene vil alltid ha vakthold når Aktivitetshuset er i bruk. Send en e-post til moholt@husverter.sit.no for mer informasjon.

Aktivitetshuset ligger i Bregnevegen 65. Det er åpent mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 19–22, og søndag kl. 13–22. Hold deg oppdatert på hva som skjer på Aktivitetshuset på Facebook.

Kontakt husvertene på Moholt

Studentkjellere

Det finnes flere studentkjellere på Moholt studentby. Disse brukes til sosiale sammenkomster av linjeforeninger fra NTNU, og andre frivillige studentlag og -organisasjoner.

Smørebod for ski

Smørebod for ski finner du i kjelleren på Moholt alle 6. Du kan få gratis adgangskort til dette rommet i resepsjonen.