Ditt studiested er satt til .
Bytt studiested: Trondheim Gjøvik Ålesund

Moholt studentby

Moholt studentby er Trondheims største studentby, og er kjent for et stort, sosialt og internasjonalt miljø. Studentbyen ligger i gang- og sykkelavstand fra NTNU Dragvoll og Gløshaugen, og den er like i nærheten av NTNUs campus på Moholt.

Oversiktsbilde av Moholt studentby, og byggingen på Moholt allmenning. Tre av boligtårnene er innflyttet, de to siste står ferdige i desember 2016.

I de klassiske røde murblokkene på Moholt deler fire og fire studenter kjøkken og bad i kollektivene. I tillegg rommer de 324 familieleiligheter, vegg i vegg med toppmoderne studentbarnehage.

Moholt allmenning - 5 nye studentboligtårn
På Moholt allmenning bygges det hybler og leiligheter til over 630 studenter. Tårnene består av enkeltrom med eget bad i 15-mannskollektiv, 24 hybelleiligheter og fire parleiligheter. Her har du en kjempemulighet til å få deg rom i et kollektiv sammen med venner!

Beboerinformasjon

Internett

Internett leveres av NTNU og er inkludert i husleien. Det er ikke trådløst Internett, så du må ha din egen nettverkskabel. Bruk av Internett i studentbolig er underlagt NTNUs IT-reglement. Det er begrensninger på nedlasting og opplasting per døgn.

Alle henvendelser om Internett rettes til Orakeltjenesten.

TV

Det finnes uttak for kabel-TV i alle ikke-rehabiliterte boliger. Du må selv sørge for å betale lisens dersom du har TV.

Det er ikke kabel-TV i rehabiliterte boliger eller på Moholt allmenning. I disse boligene har du tilgang på Internett-TV, inkludert en tjeneste fra SnapTV. Du må selv sørge for å betale lisens dersom du ser TV på et fjernsynsapparat.

Les mer om Internett-tv

Avfallshåndtering

Det er 10 avfallsstasjoner på Moholt studentby. Ved Herman Krags veg 12, 13, 22, 23, 37, 43 og 53, i bunnen og toppen av Moholt alle, og ved Prestekragevegen 4. Det er miljøstasjon for farlig avfall og glass og metall på parkeringsplassen ved Bregnevegen 65.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, tar du kontakt med vaktmester ved å logge deg på www.boligtorget.no/sit og velge "Melde feil" fra menyen.

Sikringsskap

Sikringsskapet finner du utenfor leiligheten/kollektivet, i trappeoppgangen.

Bod og dekklager

Alle beboere har tilgang til bod.
På Moholt allmenning har alle beboere egen bod i kjelleren.
På resten av studentbyen deler kollektivene bod som ligger i 1. etasje eller kjelleren. Leilighetene har egne boder.
I Moholt alle 1 har vi en egen bod hvor beboere kan lagre dekk. Nøkkel kan lånes i resepsjonen.

Det er også mulig å søke om leie av ekstra bod.

Parkering

Det er et begrenset antall regulerte parkeringsplasser tilgjengelige (se kart). Som beboer kan du søke om å leie parkeringsplass på Moholtområdet. Parkering skal kun skje på anvist sted. Du risikerer bot fra Trondheim parkering dersom du parkerer langs veien eller i oppkjørslene.

Les mer om parkering

Parkeringsplassene på Moholt-området

Sykkel- og barnevognparkering

Det er egne oppbevaringsrom for sykler og barnevogner. Sykkelen din må merkes med gyldig sykkeloblat. Oblat får du i Sit Boligs resepsjon, eller på aktivitetshuset.

Vaskeri

Vaskeriene på Moholt studentby finner du i Moholt allmenning 10. Vaskeriet har integrert vaskemiddel og skyllemiddel.

Bruk av vaskeriene
Booking av vaskemaskin - Moholt allmenning 10 (maskin 1-19, 41 og 42)
Booking av vaskemaskin - Moholt allmenning 10 (maskin 21-40)

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Logg inn på www.boligtorget.no/sit og velg «Melde feil» i menyen til høyre.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og –boliger, og muligheten til å fremleie boligen din hvis du skal studere utenbys en periode eller avtjene verneplikt.

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Bomiljø og aktiviteter

Aktivitetshus og lån av utstyr

På Moholt studentby er det et Aktivitetshus. Der kan du låne feltseng og annet utstyr, eller stikke innom for å ta en kaffe, spille spill og bli kjent med naboene dine og andre studenter som bor hos Sit. Aktivitetshuset drives av Sits husverter, og de hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på.

Dersom foreningen eller vennegjengen din ønsker å arrangere noe på Aktivitetshuset, er det mulig dersom det følger retningslinjene for bruk av huset. Først og fremst vil det si at alle aktiviteter skal være åpne for alle studenter, alkoholfrie, og politisk og religiøst nøytrale. Husvertene vil alltid ha vakthold når Aktivitetshuset er i bruk. Send en e-post til moholt@husverter.sit.no for mer informasjon.

Aktivitetshuset ligger i Bregnevegen 65. Det er åpent mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 19–22, og søndag kl. 13–22. Hold deg oppdatert på hva som skjer på Aktivitetshuset på Facebook.

Kontakt husvertene på Moholt

Studentkjellere

Det finnes 19 studentkjellere på Moholt studentby. Disse brukes til sosiale sammenkomster av linjeforeninger fra NTNU, og andre frivillige studentlag og -organisasjoner. Reglene for bruk av studentkjellerne får du ved å henvende deg til resepsjonen.

Smørebod for ski

Smørebod for ski finner du i kjelleren på Moholt Allé 6. Du kan få gratis adgangskort til dette rommet i resepsjonen.

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.