Magnus Den Godes gate 2 studentboliger

Magnus den godes gate 2 ligger like ved campus Gløshaugen, og i gangavstand til alle andre sentrumsnære studiesteder. Her er ingen rom like, og to til fem studenter deler kjøkken og bad.

Magnus den godes gate 2 fasade
Bygget er en eldre, sjarmerende bygård som ble ombygd til studentboliger på 80-tallet

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

Avfallsstasjon for restavfall finnes i portrommet. Miljøstasjon for resirkulering av papp, papir, plast, glass og metall finner du ved Klæbuveien 52. Har du behov for å fjerne større gjenstander, send en forespørsel til [email protected].

Bod

Hvert kollektiv deler en bod på loftet. Husnøkkelen passer til døra inn til bodområdet.

Parkering

Det er ingen parkeringsplasser i forbindelse med Magnus den godes gate 2. Kontakt Trondheim Parkering dersom du vil undersøke muligheten for soneparkering i området.

Sykkelparkering

Sykler kan parkeres i bakgården eller i kjelleren. Sykler som plasseres i portrommet kan bli fjernet uten varsel, siden de blokkerer rømningsvei og hindrer avfallstømming.

Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 for sykkeloblat.

Vaskeri

Det er vaskeri i kjelleren med 2 vaskemaskiner og 2 tørketromler. Du kan reservere vaskemaskin på nett. Vaskeriet er åpent kl. 08.00–22.00.

Les mer om bruk av vaskeriene

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Logg inn på hybel.sit.no og velg «Kontakt vaktmester» fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din hvis du skal studere utenbys en periode eller avtjene verneplikt.

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på [email protected], så hjelper vi deg.