Lerkendal studentby

Lerkendal studentby ligger i gåavstand til campus Gløshaugen og Øya, og har gode kollektivforbindelser til alle byens øvrige campuser.

Lerkendal studentby, fasade
Lerkendal studentby åpnet høsten 2013, og ligger vis-à-vis Lerkendal stadion.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

Avfallsstasjonene på Lerkendal studentby er i enden av Klæbuveien 120 og 130. Her er det egne beholdere for restavfall, plast, papp, papir, glass og metall. Har du behov for å fjerne større gjenstander, send en forespørsel til [email protected].

Bod

Bodene ligger i kjelleren under Klæbuveien 120, 122 og 124.

Parkering

Det er kun korttidsparkering for gjester på Lerkendal studentby, og ingen soneparkering i området. Du kan søke om å få leie parkeringsplass på Steinan studentby, dersom du har behov for langtidsparkering.

Les mer om parkering

Sykkelparkering

Sykkelparkering fins mellom alle blokkene og utenfor inngangen til Klæbuveien 130. Sykkelstativene er i to etasjer og har tak. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 for sykkeloblat.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren under Klæbuveien 124. Du benytter adgangsbrikken for å komme inn hoveddøra og for å betjene vaskemaskinen. Vaskeriet er åpent mellom kl. 08.00–22.00.

Bruk av vaskeriene
Booking av vaskemaskin

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Logg inn på hybel.sit.no og velg «Kontakt vaktmester» fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din hvis du skal studere utenbys en periode eller avtjene verneplikt.

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på [email protected], så hjelper vi deg.

Lerkendal studentby på Facebook

Det finnes en lukket Facebook-gruppe for alle som bor på Lerkendal studentby. Meld deg inn om du er beboer.