Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Helse>
  3. Digitale behandlingstimer

Digitale behandlingstimer

På denne siden finner du alt av informasjon du trenger for å koble deg opp til en video- eller telefonkonsultasjon hos Sit Psykisk helsetjeneste.

Video- og telefonkonsultasjon er et alternativ vi tilbyr til fysisk konsultasjon. Vi benytter oss av tjenesten «Confrere» til videokonsultasjon, og «Teams» til telefonkonsultasjon.

Behandlingstimer over video

Telefonkonsultasjon

Telefonkonsultasjon benyttes vanligvis bare dersom det er korte avklaringer vi trenger å snakke om eller du ønsker å avlyse timen eller bytte avtaletidspunkt. En behandlingstime kan også foregå per telefon dersom det ikke er teknisk eller geografisk mulig å gjennomføre fysisk eller via video, eller det oppstår en situasjon der du raskt trenger å komme i kontakt med oss. Du og din terapeut ringer da hverandre som ved en vanlig telefonsamtale.

På samme måte som ved behandlingstime over video anbefaler vi at du da benytter ørepropper eller øretelefoner og sitter på et sted som er skjermet for at andre kan overhøre samtalen.

Betaling etter gjennomført behandling

Betaling etter video- eller telefonbehandlingstime skjer på samme måte som ved fysisk oppmøte.

Du mottar en SMS med instruksjoner for elektronisk betaling via MediPay eller Vipps. Du betaler en egenandel på 200,- pr/time for de fire første behandlingstimene. Alle behandlingstimer etter dette er gratis.

Kontakt Sit psykisk helsetjeneste

Telefon

+47 73 53 86 30

Besøksadresser

  • Trondheim: Bregnevegen 65, 7050 Trondheim.
  • Gjøvik: Helvin-bygget, rom C127, Teknologiveien 22, 2815 Gjøvik
  • Ålesund: Sit-kontorene, 2. etasjen i Sundebygget, Fogd Greves veg 7, 6009 Ålesund

Åpningstider telefon

Mandag til fredag:

  • Kl. 08.30-11.30
  • Kl. 12.30-14.30