Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Vil du bli sponsa? Søk om sponsormidler!

Vil du bli sponsa? Søk om sponsormidler!

Vi i Sit er studentfrivillighetens største heiagjeng. Hvert år deler vi ut 1,5 millioner kroner til studentfrivilligheten.

Publisert Oppdatert

Søk om sponsormidler her

Så enkelt er det å søke

Alle lag, foreninger og organisasjoner som har aktiviteter som er drevet av og for studenter ved utdanningsinstitusjonene som er tilknyttet oss kan søke om sponsormidler.

Alt dere trenger å gjøre er å legge ved et overbevisende søknadsbrev, et realistisk budsjett, og organisasjonens resultat- og balanseregnskap. Er dere nyoppstartet, trenger dere kun å legge ved søknadsbrev og budsjett.

Tips fra noen som har fått innvilget sponsormidler

Symbiosen er linjeforeningen for Institutt for biologiske fag ved NTNU i Ålesund. De driver med både sosiale og fagrelaterte arrangementer, og søkte om sponsormidler til å gjennomføre noen av disse i fjor:

  • Symbiosen søkte om 39.000 kroner til Poolparty, hvor vi leier Bybadet, på høstsemesteret. Av dette beløpet ble det innvilget 22.000 kr. På vårsemesteret søkte vi også om støtte til et forsinket julebord. Her ble det innvilget kr 10.000. Våre beste tips er å lese nøye gjennom kravene til søknaden og hva dere kan søke støtte om. Vær konkret i søknadsprosessen, slik at det er lett for de som leser søknaden å se akkurat hva pengene går til, råder styret i Symbiosen.

– Vårt beste tips? Søk!

Goodfellas er en studentforening med fokus på psykisk helse blant menn ved NTNU og Fagskolen i Gjøvik. De tilbyr en rekke aktiviteter og sosiale arrangementer for studenter som trenger noen å prate med eller være sammen med. I tillegg tilbyr de blant annet å betale Sits egenandel for de som har behov for å snakke med en psykolog. Goodfellas søkte i fjor om sponsormidler fra Sit:

  • I fjor søkte vi sponsormidler fra Sit til paintball, kino, billiard, rekvisitter, filmkveld, bankkort, konkurranser, transport, frisbeegolf, domenenavn, rollups/bannere og gensere. Vi fikk innvilget kr. 66 627kr av søkesummen på kr. 73 627.

Goodfellas har flere tips til andre som vurderer å søke:

  1. – Vårt beste tips? Søk! Start med å få en oversikt over hva studentforeningen ønsker å gjennomføre i løpet av semesteret. Hvilket utstyr, hvilket materiell eller hvilke arrangementer trenger dere støtte til for å få til det som står på oversikten? Det er mulig å søke om alt utenom mat og drikke. Så lenge det ligger en god begrunnelse bak det dere søker om støtte til, er det fullt mulig å få det innvilget.
  2. – Det er lurt å søke om støtte til noe som flest mulig på campus får nytte av. Vår erfaring er at Sit ønsker å gi støtte til foreninger hvor flest mulig studenter får nytte av støtten.
  3. – Bruk en del tid på å skrive gode søknader og ha dokumentasjonen på plass. Vi tror det er lettere å gi støtte til foreninger som gir et seriøst inntrykk. Delta gjerne på Sit sin temakveld før søknadsfristen. Der vil dere få relevant informasjon om hva som skal med i søknaden.

Husk å søke før fristen 1. mars

Det er Frivillighetens økonomiske komité (FØK) som behandler søknadene og fordeler støtten. Behandligstiden er én måned og du kan forvente svar på søknaden din innen to uker etter behandlingsfristen.

Vi anbefaler absolutt å søke, da det alltid vil være en mulighet for å få midler innvilget. Vi i Sit heier på dere og ønsker dere lykke til!lasting