Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Tren hos Sit - studentenes treningssenter!

Tren hos Sit - studentenes treningssenter!

Vi i Sit er spesialister på studenter, og har utviklet et skreddersydd treningstilbud for studiehverdagen din.

Publisert Oppdatert
Foto: Sit ved Øystein Hermstad

Student i Gjøvik, Ålesund eller Trondheim? Da har vi har det beste treningstilbudet for deg som student!

Som student er det greit å få mest mulig igjen for pengene dine! Et medlemskap hos oss er derfor selvsagt tilpasset studentlommeboken:

  • Student 12 mnd. binding koster fra 230,- per måned. Dette medlemskapet inkluderer medlemskap i studentidrettslaget (NTNUI i Trondheim, Gjøvik og Ålesund, samt DMMHI i Trondheim).
  • Student uten binding koster fra 275,- per måned.

Kjøp medlemskap her

I august og september, samt januar, får du også benytte deg av én gratis prøvetime hvis du ønsker å teste et av våre bemannede sentre før du kjøper deg et medlemskap. Ta kontakt med en av våre resepsjoner, så hjelper de deg med dette.

Vi er studentenes treningssenter!

Kjøper du et medlemskap hos oss, får du tilgang til alle våre treningssenter og tilbud i våre 3 studiebyer. I Trondheim har vi fem ulike treningssenter, samt et på Gjøvik og et i Ålesund. Tre av sentrene våre i Trondheim (Gløshaugen, Dragvoll og Portalen/Solsiden), samt sentrene på Gjøvik og i Ålesund, er fullskalasenter. Innenfor disse treningsentrene sine bemannede åpningsitder, finner du hyggelige resepsjonister og treningsverter som kan hjelpe deg med alle dine spørsmål. Våre 2 ubemannede senter befinner seg begge I Trondheim, på DMMH og Moholt.

På alle våre treningssentree finner du frivekts- og egentreningsarealer, samt et område for kondisjonstrening – alt med det beste utstyret på markedet.

Et variert og bredt gruppetreningstilbud!

Er du glad i gruppetrening? Da har du noe å glede deg til! Vi har over 100 gruppetimer i uka, og tilbyr noe for enhver smak. Vi tilbyr alt fra yoga- og dansetimer til styrke- og kondisjonstimer. Alle timene våre ledes av dyktige og energiske instruktører som har fokus på å spre treningsglede og gi deg den beste treningsopplevelsen. Gruppetimene varierer mellom våre ulike byer og campuser.

Foto: Sit ved Øystein Hermstad

Samarbeid med idrettslagene – finn det idrettslaget som passer deg!

Studerer du ved NTNU i Gjøvik, Ålesund eller Trondheim, eller på DMMH og har lyst til å være med i et idrettslag? Når du kjøper medlemskap hos oss, er medlemskap hos NTNUI/DMMHI inkludert i prisen. Delta på over 60 aktiviteter og idretter – alt fra håndball, langrenn, volleyball, lacrosse og fotball til dans, fekting, klatring og Tae Kwon Do. Du vil garantert finne noe som passer deg!

Foto: Sit ved Øystein Hermstad
lasting