Vaskeri

Alle våre studentboliger har vaskeri med tilgang til vaskemaskin og tørketrommel.

Det er ikke mulighet til å bruke egen vaske-/oppvaskmaskin eller tørketrommel ved studentboligene, bortsett fra i enkelte leiligheter på Gåseidmarka studentby og 3-roms leilighetene på Fogdegården studentby.

Bruke vaskeriet

Forhåndsbetaling til vaskerikonto

Det er forhåndsbetaling for å kunne bruke de fleste vaskeriene våre. Du kan få refundert gjenværende beløp på vaskerikontoen innen 6 måneder fra innbetaling. Brukernavn og passord kan endres etter første pålogging.

  • Logg på vaskeriet med brukernavn og passord som du fikk utlevert sammen med vaskekortet/adgangsbrikken:
  • Velg Konto/innbetaling 
  • Velg Innbetaling til konto, og velg en sum fra listen. Her kan du også overføre penger tilbake til din private konto
  • Velg Gå til betaling, og velg om du vil betale med Visa eller Mastercard/Eurocard

Nå kan du benytte vaskemaskinene, ved å holde kortet opp mot skanner på maskinen og velge program. Bruksanvisning for vasking og tørking finner du på veggen i vaskeriene.

Mistet vaskekort? Gi beskjed så raskt som mulig, slik at det kan sperres. Du må selv svare for all bruk av kortet så lenge det ikke er sperret. Vaskekortet skal leveres inn ved utflytting. Du må betale for et nytt kort dersom du mister det. Tilsvarende, dersom du ikke leverer tilbake kortet ved utflytting, må du betale et gebyr for dette.

Dersom du mister vaskekort med forhåndsbetaling må du passe på at du logger inn og overfører pengene på kortet tilbake til din private konto før du får kortet sperret. Nytt vaskekort kan du kjøpe i ekspedisjonen vår.

Åpningstider for vaskeriene

Vaskemaskiner og tørketromler skal kun benyttes i tidsrommet 07.00–23.00.

Pris

Pris for bruk av vaskeriet finner du her

Reservere vaskeritid

Du kan forhåndsreservere vasketid direkte inne på vaskeriet. Tjenesten for å reservere vaskemaskin på nett er for tiden ikke aktiv.