Aktivitet

Aktivitet

Vi vet du har hørt det tusen ganger før, det er anbefalt med minst 22 minutter fysisk aktivitet hver dag. Selv om vi vet at du vet at det å være fysisk aktiv gir deg en rekke positive helsegevinster, så er det likevel så enkelt å droppe det hvis hverdagen din ikke er lagt til rette for det.  

 

Vi har både laget og samlet en rekke aktivitetstilbud som kan hjelpe deg å prioritere fysisk aktivitet i en hektisk studiehverdag. Legg bort tanker som «jeg må bare …» og sleng deg med på en aktivitet. De fleste tilbudene er gratis, og på noen få må du betale en liten pengesum.  

Vi vil legge ut aktiviteter fortløpende i vår aktivitetskalender. 

Foto: Unsplash / Noemi Macavei

Delta på aktiviteter sammen med andre

Delta på aktiviteter sammen med andre

Foto: Unsplash / Ash Gerlach
Skibuss til Meråker

Egen turbuss for studenter fra Trondheim til Meråker alpinsenter hver helg frem til påske. Her kan du gå på ski, stå på alpint eller bare kose deg ute i naturskjønne omgivelser.

Les mer

Foto: Sit / Karoline Pettersen
Lei en hall

Lyst til å være aktiv med vennene dine i en hall? Hvis du er medlem hos Sit Trening så har du mulighet til å leie en av våre idrettshaller, helt gratis. Du trenger ikke være medlem for å bli med i hallen, du kan kjøpe dagsbillett for å få tilgang.

Lei en hall

Foto: Sit
NTNUI-Mosjon

Lyst til å prøve ut en idrett uten å binde deg til noe? Hvis du er medlem hos Sit Trening så har du muligheten til å delta på ukentlige mosjonstimer arrangert av NTNUI. Du finner disse timene i gruppetimeplanen.

Meld deg på Les mer

image
aktivCampus

Hver august arrangerer NTNUI en aktivitetsfestival, bedre kjent som aktivCampus. Her kan du delta på mange forskjellige arrangementer. Og det beste av alt – du får møte og være aktiv sammen med andre studenter!

Les mer

Steder å være aktiv utendørs

Steder å være aktiv utendørs

Foto: Sit
Campusrunden

Lyst på frisk luft mellom forelesninger? Gå Campusrunden – en 2km lang tur på Gløshaugen campus.

Les mer

Foto: Unsplash / Vu Nguyen
Nærturer i Trondheim

I tillegg til campusrunden finnes det flere andre nærturer i og rundt Trondheim by. Hva med å invitere en venn på tur eller koble av alene med en god podcast på øret? 

Les mer