Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Om Sit>
  3. Bærekraft og miljø

Bærekraft og miljø

Satsing på bærekraft og miljø står som et sentralt mål for Sit. Vårt engasjement går hånd i hånd med FNs bærekraftmål, og vi forplikter oss til å levere tjenester som oppfyller disse målene. Vårt bærekraftsfokus omfatter aspekter knyttet til miljøvern, økonomisk ansvarlighet og sosial inkludering.

Sits samfunnsoppdrag er å fremme studentvelferd i våre studiebyer. Vi legger til rette for at våre studenter oppnår mestring i sin studenthverdag og har muligheten til å leve meningsfulle studentliv.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert helsetjenester, omfattende rådgivningstilbud, trenings- og idrettsfasiliteter, studentboliger, barnehager og servering

Studentenes bærekraftsmål

Å være student er mye mer enn å studere. Å være student omfatter et helt liv – alt det gode, det utfordrende og det helt hverdagslige. Høsten 2021 lanserte Sit Studentenes bærekraftsmål - i samarbeid med StudyTrondheim og In My Experience. Bærekraftsmålene er utviklet av studenter og forteller hva som må være på plass for å sikre at studentene kan leve gode og meningsfulle liv.

Når det gjelder miljømål, fokuserer vi på ansvarlig forbruk og produksjon, bærekraftige byer og samfunn, ren energi for alle, stoppe klimaendringene og liv på land. Dette inkluderer årlig rapportering, sertifisering og flere andre tiltak.

Miljøtiltak i Sit