Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Mat og drikke >
  3. Vårt serveringstilbud

Vårt serveringstilbud

Sit Kafe jobber for å gi studentene et mattilbud som er tilpasset ulike behov og situasjoner. Vi lager næringsrik hverdagsmat, som fremmer læring, er laget fra bunnen av og med gode råvarer.

Vi har 14 kantiner, fire kaffebarer og to kiosker rundt omkring på ulike campus i Trondheim, Gjøvik og Ålesund. I tillegg har vi et pop up serveringsstilbud, Stilken, hvor vi kun serverer plantebasert mat. På Moholt finner du vårt superkoselige pizzasted, Ankomst, hvor du kan kjenne smaken av Italia.

Hver dag står våre kokker grytidlig opp for å tilberede frokost, lunsj og middag til studenter og ansatte. I kaffebarene kan du kjenne lukten av nytraktet kaffe fra kl 08.00, og har du behov for å unne deg noe ekstra, er SITO eller KRUS Kaffebar det perferkte stedet å starte dagen. I våre Rápido-kiosker får du alt du trenger om du har det litt travelt.

Kanelbolleonsdag på SITO og KRUS Kaffebar er et av ukas høydepunkter! Da har vi nystekte kanelboller til 26 kr!

Spesielle kostbehov

Vi tilpasser menyen etter spesielle kostbehov. I våre kantiner finner du middagsretter som er glutenfrie, laktosereduserte og vegetariske. I tillegg finnes det mange alternativer i vårt generelle matutvalg som er allergivennlige. Les gjerne innholdsfortegnelsen på maten du kjøper, eller spør de ansatte, så er du helt sikker på at du ikke får i deg noe du ikke tåler.

Utvikling av mattilbudet

Mattilbudet utvikles i dialog med studentene. Hvert år har vi samlinger gjennom studentenes matforum. Ønsker du å være en del av dette, ta gjerne kontakt med oss:

Stilken

Stilken er vårt 100 % plantebaserte matkonsept. Her får du hjemmelagde smoothies, fargerike bowler, ernæringsrike mellommåltid og en superdigg muslibar. All maten er laget med omsorg og kjærlighet på vårt eget kjøkken og ut i fra våre egne oppskrifter. Du finner Stilken-produktene i enkelte kantiner og i våre kiosker.

Trust Meal

Trust Meal er et selvbetjent utsalgssted, åpeng 24/7. Her finner du et enkelt utvalg av kioskvarer, og du betaler enten via MittSit-appen på Gjøvik og i Ålesund, eller via selvbetjent kasse i Trondheim. Les mer om Trust Meal