Hopp til innholdHopp til søk

SITO Realfag

Gløshaugen

Kaffebar

På SITO kan du starte dagen med en god kopp kaffe, mens du nyter deilig ferskt bakverk. Kaffebarene våre er livlige oaser hvor du kan slappe av, sosialisere med venner eller fordype deg i studiene. Hver dag har vi et godt tilbud på kaffe eller bakst, og har du ikke hørt om kanelbolleonsdag, bør du sjekke det ut ASAP! Vi har tre kaffebarer i Trondheim og en på Gjøvik, KRUS Kaffebar. SITO Realfag ligger i underetasjen på Realfagsbygget.

Faste tilbud

Mandag Hver mandag får du en av disse drikkene til en god pris: Cortado, Caffe Latte, Cappuccino eller Americano Tirsdag Honey bun: kr 25,- Honey bun og liten kaffe: kr 37,- Onsdag Kanelbolle: kr 26,- Kanelbolle og liten kaffe: kr 40,- Torsdag Scone: kr 28,- Scone og liten kaffe: kr 40,- Fredag Fredagskake: kr 49,- Fredagskake og liten kaffe: kr 59,-

Eksperter på kaffe

På SITO handler det ikke bare om kaffe, men om det gode møtet mellom mennesker. Våre engasjerte medarbeidere elsker å slå av en prat, og gjerne om kaffe! Alle våre fire kaffebarer har sin egen kaffesommelier som legger lista høyt for hvordan kvaliteten på kaffen skal være og at kundene blir fornøyd. Finner du ikke favorittkaffen på menyen eller lurer du på hvor den kommer fra, hvordan den er laget eller hva som passer til deg, er det bare å spørre!