Hopp til innholdHopp til søk

Sit Kafe Gjøvik

Gjøvik

Kantine

På Sit Kafe Gjøvik finner du et variert tilbud av varmmat, salatbuffet, påsmurtprodukter, kiosk-, drikke- og meieriprodukter.

Sit Kafe Gjøvik

Endrede åpningstider i sommer

Kantina vil være stengt fra fredag 7. juni kl.14.00 og til starten av september på grunn av ombygging av kjøkkenet. Krus Kaffebar holder åpent fra 1. – 28. juni Mandag til fredag fra kl. 08.30 – 14.15 Kaffebaren er åpen igjen fra mandag 29.7. Trust Meal I Topas-bygget finner du et lite utvalg av kioskvarer i Trust Meal. Kiosken er selvbetjent og åpen hele sommeren.

Variert salat- og varmmatbuffet

I kantina på Gjøvik finner du en variert salat- og varmmatbuffet og ferske påsmurtprodukter hver dag. Vi baker flere av brødvarene våre selv og er fleksible når det kommer til ønsker og behov.

Har du behov for å bestille møtemat, kan vi ordne og levere det meste. Ta kontakt på mail eller bestill via vår nettbutikk.

Start dagen med en god frokost

Mellom kl 08.00 - 10.00 får du en deilig fersk frokost i kantina, hver dag.

Du kan velge mellom:
Chiagrøt, hjemmelaget rundstykke med ost og skinke
smoothie, fruktbeger og pizzasnurr.

Utvalget vil variere fra dag til dag

Catering og møtemat

Vi har et bredt utvalg av møtemat til ulike anledninger enten du skal ha et styremøte med linjeforeningen, møte med kolleger eller organisere en konferanse!

Sjekk utvalget i nettbutikken vår

Finner du ikke det du trenger der, kan du ta direkte kontakt med oss i kantina så ordner vi det meste. Ta kontakt på e-post: kafe.gjovik@sit.no eller tlf.: 415 25 102.